INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER - RANGERS

Rooney, iertat de soţie după aventură

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Soţia l-a avertizat însă: "Încă o infidelitate şi căsnicia noastră s-a terminat!".

Wayne Rooney răsuflă uşurat. Nevasta a decis să-i ierte aventurile extraconjugale din perioada cînd ea era gravidă şi să dea căsniciei lor o nouă şansă. "Îl urăsc pentru ce mi-a făcut, dar în adîncul sufletului meu îl iubesc. E bărbatul cu care vreau să fiu", le-a spus Coleen părinţilor şi prietenilor apropiaţi.

Atacantul lui Manchester United a fost avertizat însă că e ultima oară cînd se bucură de o păsuire. "Wayne a trebuit să accepte o serie de reguli noi, printre care şi renunţarea la a mai ieşi cu amicii în oraş. Ea i-a pus în vedere că la prima abatere, mariajul lor s-a sfîrşit", a dezvăluit tabloidul Daily Mirror.

Discuţia a avut loc în vila cuplului din Chesire, sîmbătă, în timp ce colegii lui Rooney pierdeau două puncte mari cu Everton (3-3), şi a durat nu mai puţin de cinci ore. Iar Coleen a revenit acasă luni, împreună cu fiul lor de numai zece luni, Kai-Wayne.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  15 Septembrie 2010, 03:50

Il iuseste pe naiba.Iubeste conturile lui care sunt doldora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează