INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

O persoană importantă din Serie A, arestată pentru trafic internațional de droguri!

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 13:33 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 13:33

Rosario D’Onofrio, procurorul-șef al Asociației Arbitrilor din Serie A, a fost depistat ca făcând parte dintr-o rețea ce a introdus în Lombardia peste 6 tone de marijuana și hașiș. În total, sunt 42 de persoane implicate.

Se întâmplă și la case mari ca stupefiantele să pătrundă în lumea fotbalului. Mai precis la oameni cu funcții de conducere în domeniul arbitrajului.

Ivan i-a răspuns în 13 cuvinte lui Rădoi, care l-a scos din lot și l-a certat pentru simulări. Apoi a șters postarea!
CSU CRAIOVA
Ivan i-a răspuns în 13 cuvinte lui Rădoi, care l-a scos din lot și l-a certat pentru simulări. Apoi a șters postarea!

Procurorul-șef al Asociației Arbitrilor din Serie A, arestat pentru trafic internațional de droguri!

Președintele Alfredo Trentalange a anunțat demiterea procurorului-șef al AIA (Asociația Italiană a Arbitrilor), după ce joi Garda de Finanțe din Milano a acționat în forță și a dezmembrat o rețea internațională având legături în Spania, italia și Albania. 

Rosario D’Onofrio abia fusese numit pe 28 octombrie și era cercetat în cadrul Asociației pentru o plângere făcută de un coleg asistent, Avalos, ce solocitase deschiderea unei proceduri disciplinare formale în legătură cu distribuirea unor voturi. Cei doi ar fi avut și convorbitri telefonice pe această temă și federația demarase o anchetă.

Potrivit informațiilor din Gazzetta dello Sport, D’Onofrio se află printre cele 42 de persoane reținute și acuzate de trafic de droguri, derulat în perioada dintre 2019 și 2021. Șefii AIA se consideră acum și parte vătămată prin arestarea lui Rosario. 

O persoană importantă din Serie A, arestată pentru trafic internațional de droguri!
Rosario D’Onofrio, Foto: gazzetta.it

În timpul percheziției, au fost confiscate o jumătate de tonă de droguri plus câteva mii de doze pentru reîncărcarea țigărilor electronice cu substanțe pe bază de canabis.

„Sunt șocat. Am aflat despre acest caz de la președintele Trentalange și am cerut explicații despre modul în care a fost selectat acest procuror, în condițiile în care numirea lui era de competența exclusivă a Comiteului Național, la propunerea președintelui AIA. Un lucru este sigur, FIGC își va asuma toate deciziile necesare pentru a apăra reputația acesteia în lumea fotbalului și a categoriilor arbitrale”, a declarat președintele federației din Serie A, Gabriele Gravina.

Citește și:

Sorescu, eurogol în Polonia! E lider detașat cu Rakow

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează