INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Iubita-jurnalistă, adevăratul motiv al rupturii dintre Nagelsmann și Bayern? Dezvăluiri: „Le era teamă că totul va ajunge în ziar”

Julian Nagelsmann și Lena Wurzenberger FOTO: facebook.com/SportMediaset +10   FOTO
Julian Nagelsmann și Lena Wurzenberger FOTO: facebook.com/SportMediaset

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 17:44 / Actualizat marti, 28 martie 2023 18:16

Julian Nagelsmann și-a încheiat socotelile cu Bayern Munchen, însă ecourile plecării lui de pe „Allianz Arena” continuă. Markus Babbel, un nume de rezonanță din istoria bavarezilor, a înaintat o variantă total surprinzătoare cu privire la adevăratul motiv al demiterii tehnicianului de 35 de ani.

Fostul mare fundaș al lui Bayern, de trei ori campion cu „Die Roten” în anii '90, susține că relația amoroasă a lui Nagelsmann cu Lena Wurzenberger, fostă jurnalistă a prestigiosului cotidian Bild, ar fi învolburat serios apele în vestiarul nemților.

Markus Babbel e de părere că fotbaliștilor munchenezi le era frică să mai comunice cu propriul antrenor de teamă ca nu cumva vreo informație compromițătoare să apară în presă.

Markus Babbel: „Relația lui Nagelsmann a fost un subiect uriaș de discuție în vestiar”

„Știu că relația lui Nagelsmann cu un reporter Bild (n.r. - Lena Wurzenberger) a fost un subiect uriaș de discuție în vestiar. Nu a fost deloc bine că el era cu ea. Iubita lui a fost, așadar, o mare problemă pentru Bayern.

A existat o lipsă de încredere pentru că unii jucători pur și simplu nu au mai putut să comunice ceea ce gândeau. Pentru că le era teamă că totul va ajunge în ziar”, a spus Markus Babbel, potrivit tabloidului The Sun

Lena Wurzenberger
Lena Wurzenberger
Lena Wurzenberger
Lena Wurzenberger
Lena Wurzenberger
+6 FOTO

În vara lui 2022, Julian Nagelsmann a intrat în atenția presei mondene din Germania după ce a fost surprins alături de Lena Wurzenberger pe un iaht.

Wurzenberger a avut însă probleme la locul de muncă după apariția pozelor, cotidianul retrogradând-o „cu efect imediat”, deoarece s-a considerat că este implicată emoțional și nu poate reda faptele legate de Bayern în mod obiectiv.

Julian și soția sa, Verena, s-au despărțit în 2022 după 15 ani împreună, dintre care 4 de căsătorie, și doi copii.

Julian Nagelsmann, ofertat de Spurs?

Demiterea lui Julian Nagelsmann de la campioana Germaniei ar putea antrena o nouă mutare spectaculoasă, după numirea lui Thomas Tuchel, ex-Chelsea, în locul acestuia. 

Presa engleză a aflat că antrenorul de 35 de ani, care a pierdut vestiarul la echipa bavareză, e mare favorit să ajungă în Premier League, la Tottenham.

Pentru Nagelsmann ar fi prima experiență în afara Germaniei, el pregătindu-le până acum în carieră pe Hoffenheim (2016-2019), RB Leipzig (2019-2021) și Bayern (2021-2023). 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lothar Matthaus, atac la conducerea lui Bayern: „Spiritul echipei este câteodată călcat în picioare”

Goncalo Ramos la rând! Ce club din Premier League vrea să-l transfere la vară pe golgheterul lui Benfica

Andrea Pirlo nu crede că Ancelotti este cel mai bun antrenor italian: „Ei sunt mai buni decât el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  28 Martie 2023, 19:49

Poate ma înșel eu, dar valoarea băiatului asta mi se pare mult umflata. Il mănâncă caracterele din EPL la micul dejun, dacă ajunge acolo. Dar, nu va fi problema, Spurs este tot un fel de FC Hollywood - dar fără trofeele lui Bayern.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează