INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

S-a ales praful de PSG » Parizienii, furioși. „Catastrofal”, a tunat căpitanul. Mbappe: „Nu ne respectăm”

Cel mai supărat era Kylian Mbappe, foto: Imago
Cel mai supărat era Kylian Mbappe, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2022 19:36 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 21:57

Monaco - PSG 3-0. Parizienii rămân la pământ. Patru înfrângeri consecutive în deplasare, trei în Ligue 1 și una în Champions. „E inacceptabil, inadmisibil. Sportiv, e o rușine", a răbufnit antrenorul Pochettino, după 0-3 cu Monaco.

Cel mai supărat era Kylian Mbappe. Unicul care s-a luptat cu adversarii, la fel ca la Madrid. Fără efect. Singur nu poate câștiga un meci. În asemenea condiții, cu o echipă prăbușită, și egalul este imposibil. 

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”
RĂZBOI UCRAINA
Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

Marquinhos: „A fost cel mai slab joc al nostru” 

De o lună, PSG e fără reacție în deplasare. Patru înfrângeri consecutive, trei în Ligue 1, una în Champions. Ultima, cea mai umilitoare, ieri, 0-3 la Monaco, după cea mai jenantă prestație. 

Fără Messi, bolnav (gripă), parizienii au pierdut total această partidă. „E inacceptabil, inadmisibil. Sportiv, e o rușine", i-a certat Mauricio Pochettino pe jucători. După antrenor, a urmat căpitanul. 

„Catastrofal. Dificil de digerat un 0-3. A fost cel mai slab joc al nostru în întreg sezonul", a declarat Marquinhos, avertizând: „Dacă vom continua astfel, și titlul e în pericol".

Kylian Mbappe: „Trebuie să avem un minimum de respect pentru ce facem" 

În interviul-blitz de la Prime Video, Kylian le-a atras atenția coechipierilor: „Să rămânem profesioniști! Și să ne respectăm. Trebuie să avem un minimum de respect pentru ce facem, pentru ce vrem să fim. Astăzi, nu ne-am respectat". 

Mbappé nu crede că roș-albaștrii pot rata Ligue 1: „Vom câștiga al zecelea titlu". 

Înaintea ultimului meci al etapei, Marseille - Nice, de diseară, Parisul are 13 puncte avans față de Rennes, locul secund. 

2-10este golaverajul lui PSG la ultimele 4 meciuri jucate în deplasare

Citește și: 

Șumudică le dă speranțe fanilor: „Dacă mă întorc? Voi lăsa acest clip aici în loc de un răspuns”

One Max show! Maxim s-a distrat cu Galatasaray: gol și două assist-uri!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  20 Martie 2022, 22:22

Asa merita echipa asta de carton plina de mercenari, precum multe altele ca Chel$ki sau Man $hitty.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează