INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

VIDEO Să ne temem de Ungaria! Noua vedetă are 19 ani și a învins Turcia cu un gol în stilul Ronaldo + decizie incredibilă luată de selecționer

Dominik Szoboszlai, nr. 10, a înscris un gol superb din lovitură liberă. Și Ungaria a învins Turcia, 1-0. Foto: Reuters
Dominik Szoboszlai, nr. 10, a înscris un gol superb din lovitură liberă. Și Ungaria a învins Turcia, 1-0. Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 12:05 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 13:32

România ar putea juca finala barajului pentru Euro cu Ungaria, la Budapesta. Dominik Szoboszlai, 19 ani, a înscris un gol superb din lovitură liberă. Și Ungaria a învins Turcia, 1-0, chiar și fără căpitanul Dzsudzsák, lăsat în afara lotului pentru că nu are echipă!

Ne așteaptă două obstacole dificile în barajul pentru Euro. Dacă trecem de Islanda, pe 8 octombrie, putem juca finala play-off-ului la Budapesta, în fața Ungariei (semifinală cu Bulgaria). Și va fi mult mai greu decât credem pe 12 noiembrie.

Marco Rossi: "Nimeni nu mă influențează când iau decizii"

Selecționerul maghiarilor, italianul Marco Rossi, nu a ezitat să renunțe la căpitanul său și cel mai important nume, Balázs Dzsudzsák, fără club după despărțirea de Al-Ain, în vară. "Nu a mai jucat din martie și nu are echipă. Faptul că se antrenează de o lună cu MTK nu e suficient", a explicat peninsularul, spunându-le jurnaliștilor locali: "De mine puteți spune orice, că sunt bun sau slab, dar întotdeauna am fost direct. Nimeni nu mă influențează când iau decizii". Și l-a avertizat pe Dzsudzsák, 33 de ani: "Dacă își găsește echipă și e în formă, ușa e deschisă". Altfel, nu!

Click AICI pentru VIDEO

"Am simțit cum am lovit balonul că va fi gol"

Rossi i-a oferit cheile naționalei celui mai tânăr jucător din lot. Cel mai bun. Dominik Szoboszlai, 19 ani, un mare talent titular deja la RB Salzburg, o combinație între Cristiano Ronaldo și Ibrahimovici. Înalt (1,86 m), foarte tehnic și cu un șut excelent. Specialist în lovituri libere.

Numărul 10 ungar a înscris un gol superb joi seară, în Turcia, reușita victoriei de la Sivas (într-o grupă în care mai sunt Rusia și Serbia). O "rachetă" de la 30 de metri, mingea nu s-a învârtit în aer, a izbit stâlpul din stânga portarului aproape de vinclu și a intrat în plasă. Uğurcan Çakır, goalkeeperul lui Trabzonspor, nici nu s-a mișcat pe linie.

"Am simțit cum am lovit balonul că va fi gol. A fost o lovitură extraordinară", s-a bucurat Szoboszlai. De el trebuie să ne temem

25 de milioane de euroeste cota lui Dominik Szoboszlai, potrivit transfermarkt.de

26,3 ania fost media de vârsă a formulei de start a Ungariei în meciul cu Turcia

Pe hârtie, turcii sunt mai valoroși. Pe teren, am dovedit că suntem puternici. Consecința jocului nostru colectiv e victoria
Dominik Szoboszlai, mijlocaș Ungaria

Dacă jucăm în acest sistem (n.r. 3-4-2-1), adversarii au mai puține șanse de gol. Le-am cerut băieților să lupte pentru țara lor. Asta au făcut
Marco Rossi, selecționer Ungaria

Maghiarii au fost mai motivați și au jucat mai bine ca noi. Credem că ei sunt cei mai slabi din grupă, dar sunt niște războinici
Şenol Güneş, selecționer Turcia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Omul care a văzut contractul lui Leo Messi cu Barcelona face dezvăluiri: „Mi-am dat seama imediat ce va urma”

Noi cazuri de coronavirus la PSG » Încă trei vedete infectate

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  05 Septembrie 2020, 07:51

Prea repede l-ati facut pe Radoi mare antrenor.Nu merita acest post.Dar si fotbalul nostru este la pamant.Mama sa vezi ce o sa-i batem pe austrieci !!!.Una este la nationaa mica si alta la seniori.Se credea regele antrenorilor,apropo,a luat liceta PRO ?

gabri80el
gabri80el  •  05 Septembrie 2020, 00:47

nenorocirea nu este ca nu am jucat nimic, nu cred ca este ceva nou, nenorocirea este ca nu se mai vede niciun jucator de viitor. insulele feroe a progresat de 10 ori mai mult decat noi. noi , ori stagnam,ori dam inapoi.

10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Septembrie 2020, 23:47
Postat de Kevin Mann pe 04 Septembrie 2020, 22:20

Gol Pușcaș! Cum am zis în primul comentariu... După Pușcaș urmează ceilalți (Nistor, Coman) după pauză. :) —— Ungaria să se teamă de Romania! :))

Bă, mi-e rușine ca am comentat mai devreme. — Cum om în plus aproape un meci întreg, să nu poți bate Irlanda de Nord?! —— Pfoaiii, ce echipă slabă și antrenor de nimic! Cum să joci bă cu Maxim, când Coman îl surclasează la toate capitolele?! Am vărsat un pic în gură de amărăciune!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează