INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Samuel Eto'o a răbufnit la adresa lui Jose Mourinho: "Nu trebuie să credeţi că sînt bătrîn doar pentru că un idiot a spus asta!" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 16:16

În februarie, Jose Mourinho îl ironiza pe Samuel Eto'o într-o conversaţie surprinsă de ziariştii englezi. "Eto’o are 32 de ani. Sau vreo 35, cine ştie?", spunea portughezul. Camerunezul i-a răspuns pe teren, la meciul cu Tottenham, 4-0, cînd a folosit un fanion de la colţul terenului pe post de baston pentru a celebra un gol.Relaţiile dintre cei doi s-au răcit de atunci, iar Eto'o a ţinut să îi dea din nou peste nas tehnicianului de la Chelsea. Într-un interviu pentru africanfootball.com, atacantul s-a enervat cînd reporterul i-a spus că Mondialul din Brazilia ar putea fi ultimul pentru el. "Mulţumesc că m-ai informat că o să fie ultimul meu turneu. Azi am 33 de ani. Nu trebuie să credeţi că sînt bătrîn doar pentru că un idiot a spus asta! Şi poate aţi observat că «bătrînul» se descurcă mai bine decît tinerii", a fost replica dură a vîrfului. Mourinho şi Eto'o au colaborat în acest sezon la Chelsea, iar în 2010 au cîştigat împreună UEFA Champions League la Inter Milano.

"Unii cred că o să mă retrag în SUA sau în Golf, dar mi-am regăsit bucuria de a juca în Champions League şi voi continua să joc în această competiţie. Unde? Nu vă spun. Voi continua să joc pentru că fizic şi psihic sînt excelent", a explicat Eto'o, care nu exclude posibilitatea să apară pe teren şi la turneul final din 2022. "O să merg în Brazilia şi apoi la următorul turneu, cînd voi avea 37 de ani. Unii au făcut-o la 42, deci mai pot juca la alte două turnee", a încheiat camerunezul.

Cel mai bătrîn jucător care a fost convocat pentru turneul din Brazilia este portarul Faryd Mondragon (Columbia), care va împlini 43 de ani pe 21 iunie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
der.bomber
der.bomber  •  16 Mai 2014, 00:45

are perfecta dreptate ... mou este un idiot ingamfat .

cineestecampioana
cineestecampioana  •  15 Mai 2014, 23:20
Postat de alecsss pe 15 Mai 2014, 17:27

Cel mai batran a fost intr-adevar Mondragon, dar era portar si la portar nu e aceasi solicitare ca la atacanti. Cel mai batran atacant participant la un turneu final ramane Roger Milla, camerunez si el, care a jucat si a si, parca a si inscris la 42 de ani si cateva luni...Eto'o ar putea sa joace si-n 2018, dar depinde unde-si continua cariera. Daca alege Turcia nu cred ca ar avea vreo problema, exemplul Drogba fiind cel mai bun. Singura problema pt el ar putea fi ca, in Camerun fotbalul juvenil s-a dezvoltat foarte mult si vin multi tineri talentati din urma.

Mondragon este convocat acum in Brazilia, nu vbim la trecut...

dblock
dblock  •  15 Mai 2014, 21:45
Postat de alexxx69kidd pe 15 Mai 2014, 17:13

si de unde stii mai tata omida cum si la ce echipa o sa joace el atunci??

Henrik Larsson de ex. la 36 de ani avea posibilitatea de-a ramane la Manchester United insa s-a intors in Suedia, alaturi de familie si de echipa lui. Asta ca sa nu mai vorbim de Totti care si la 37 de ani este capitanul Romei, deci se poate ca si atacantii sa joace la nivel inalt pana la varste mari. Dennis Bergkamp, Del Piero sunt alte exemple. Dar el face parte din categoria expertilor online care "stiu tot", a.k.a nimic

Vezi toate comentariile (9)
Comentează