INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM

Scandal la Mondialul feminin. Vedeta Barcelonei s-a enervat: „Sunt călcată în picioare. Gelozia e mare”

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 16:55 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 17:08

Caroline Graham Hansen, decarul Norvegiei, cu 98 de selecții și 44 de goluri, a răbufnit după 0-0 cu Elveția. „Mi-e greu. Stau aici cu mâinile legate. Merit să fiu respectată", a declarat atacantul Barcelonei, nemulțumită că nu a fost titular în ultima partidă de la Mondial.

Și la Mondialul feminin sunt scandaluri. O jucătoare importantă a făcut să se cutremure cantonamentul echipei sale la turneul final din Australia și Noua Zeelandă.

Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară
RAPID
Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară

Norvegia, la înălțime la 5 Campionate Mondiale. Și în cădere la ultimele 3

Norvegia nu mai e naționala puternică de altădată. În primele cinci participări la CM, între 1991 și 2007, a câștigat titlul o dată, a mai jucat o finală și două semifinale, cel mai slab rezultat în acea perioadă fiind „sfertul" din 2003.

De atunci, în următoare 3 Mondiale, prezența în sferturile de finală a fost cea mai bună performanță, în 2019, după ce fusese eliminată în grupe (2011) și în „optimi" (2015).

Caroline Graham Hansen: „Puteți citi printre rânduri ce se întâmplă"

Acum, selecționata nordică e pe locul 4 în faza seriilor, unica în grupa A fără victorie în primele două etape (0-1 cu Noua Zeelandă și 0-0 cu Elveția), și vestiarul s-a aprins după ultima partidă.

Înfuriată că nu a mai fost titular și că a intrat de-abia în minutul 57, vedeta Caroline Graham Hansen a protestat dur. Într-un interviu pentru cotidianul VG, atacantul Barcelonei a declarat: „Mi-e greu. Stau aici cu mâinile legate. De un an, mă simt călcată în picioare. Merit să fiu respectată".

Decarul Norvegiei, 28 de ani, 98 de selecții și 44 de goluri, a mai spus: „În Norvegia, gelozia e mare față de succesul altora. Nu spun mai mult, dar probabil că voi puteți citi printre rânduri ce se întâmplă".

„Emoțiile m-au copleșit. De aceea îmi pare rău"

Graham Hansen a atacat-o pe selecționera Hege Riise, care are record de meciuri la naționala nordică (188), dar și pe membrii federației. Aspru criticată în presa de acasă pentru răbufnirea sa, Hansen a revenit, cerându-și scuze.

„Sunt un om cu multe sentimente, ultimele zile au fost dificile și sunt de acord că emoțiile m-au copleșit. De aceea îmi pare rău", a declarat ea. „Încă nu accept decizia lui Hege, însă am venit aici să mă concentrez la Mondial și ceea ce am făcut eu a afectat atmosfera din vestiar"

Citește și: 

Ofensivă pentru Robert Lewandowski! Sume amețitoare în discuție: 700 de milioane pe an salariu » 19,7 miliarde până în 2030

Pleacă Dennis Man?! E ameninţat de ultimele mutări de la Parma: „Ar putea fi sacrificat pentru a micșora masa salarială și a aduce alți jucători”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  26 Iulie 2023, 17:11

Unde e Gigi sa o consoleze cu cateva vorbe de incurajare si intelepciune despre preluarea pe piept?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează