INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI CM 2014

Scăpăm iar de Robben? » Olandezul nu mai vrea să joace în toate meciurile "naţionalei"

Robben (stînga), surprins în meciul cu Germania, de la Euro. La turneul final, Olanda lui Arjen a pierdut toate cele 3 partide din grupă // Foto: Reuters
Robben (stînga), surprins în meciul cu Germania, de la Euro. La turneul final, Olanda lui Arjen a pierdut toate cele 3 partide din grupă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 20:49

Atacantul ar putea lipsi pe 26 martie, în returul cu ”tricolorii”, dacă va aprecia că partida nu e una importantă sau dacă va avea o perioadă aglomerată la Bayern.

Selecţionerului olandez Van Gaal nu-i va pica prea bine vestea, dar pe noi ne-ar putea avantaja. Arjen Robben, unul dintre jucătorii cruciali în angrenajul său, vrea ca în 2013 să vină mai rar la "naţională": "Doar la meciurile importante şi cînd nu am un program aglomerat la club". Şi cum batavii mărşăluiesc prin grupa noastră preliminară, e foarte posibil ca returul cu "tricolorii" din 26 martie să nu intre în această categorie.

Atacantul lui Bayern, 28 de ani, a fost obligat să ia această decizie din cauza problemelor la spate (ce îi cauzează şi leziunile musculare) cu care s-a confruntat în ultimul timp. Aceleaşi care l-au împiedicat să joace inclusiv în prima manşă, de la Bucureşti (4-1): "Trebuie să recunosc, pe de altă parte, că eu nici n-am avut un mariaj prea fericit cu reprezentativa. La lot m-am accidentat cel mai des, culminînd cu acea ruptură suferită la Mondialul 2010, care m-a scos din circuit jumătate de an".

63 de selecţii (17 goluri) are Arjen Robben, 28 de ani, în "naţionala" Olandei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează