INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHALKE

Schimbă banca pentru victorie! Antrenorul lui Schalke, Weinzierl, a decis să stea în stânga liniei de centru, diseară, cu Bayern

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 00:00

Markus Weinzierl face orice pentru prima victorie pe banca lui Schalke.

Bătut în prima etapă, de Eintracht Frankfurt, noul antrenor al "minerilor" a hotărât că e cazul să forțeze cumva norocul și la "șocul" cu Bayern, de diseară, își va schimba locul pe "Veltins-Arena".

Până acum, la meciurile de acasă, staff-ul lui Schalke stătea întotdeauna pe banca din dreapta liniei de centru. Dar în această constelație, alb-albaștrii n-au mai câștigat în fața campioanei en titre din 2010! Așa că, de comun acord cu șefii clubului, Weinzierl și asistenții săi vor lua loc diseară pe aceea din stînga. Motivația oficială: "Vrem să fim mai aproape de peluza suporterilor noștri".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează