INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Schweinsteiger s-a rugat de arbitru să nu-i elimine adversarul! » Mister Fair-Play

Articol de - Publicat vineri, 24 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul lui Bayern n-a ţinut cont nici măcar de faptul că echipa sa avea un avantaj firav pe tabelă!


În mod normal, eliminarea unui jucător e motiv de satisfacţie în tabăra adversă. N-a fost însă cazul şi miercuri seară, în "optimile" Cupei, la Stuttgart - Bayern (3-6).

Era minutul 67 cînd Boulahrouz, fundaşul lui VfB, l-a luat cu fulgi cu tot pe Schweinsteiger la mijlocul terenului. Arbitrul Florian Meyer i-a arătat cartonaşul "galben" şi, cum mai avea unul, l-a eliminat.

Surprinzător însă, primul care a sărit să-l apere pe olandez n-a fost un coleg, ci victima! Deşi ai săi aveau un avantaj firav, 3-2, Schweinsteiger s-a rugat mai bine de un minut de Meyer să revină asupra deciziei. Fără succes!

Pînă la urmă, a fost în avantajul lui Bayern, care a profitat în final de omul în plus. Şi a cîştigat cu 6-3. După ce, duminică, tot la Stuttgart, fusese 5-3 pentru bavarezi.


"I-am spus arbitrului că a fost fault, dar nu de «galben». Îmi pare rău pentru Boulahrouz"
Schweinsteiger, mijlocaş Bayern

Arbitrul s-a dus ca sania
Înaintea eliminării lui Boulahrouz, "centralul" Meyer a fost protagonistul unei faze spumoase. Aflat în alergare, el s-a împiedicat de piciorul unui jucător al Stuttgartului şi a plonjat efectiv pe gazon. Chiar şi aşa, nu i-a scăpat un fault petrecut în apropiere, pe care l-a fluierat în cădere (foto).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Decembrie 2010, 11:24

Arbitrul era pe burta in noroi, a fluierat fault si a mai si intins o mina ca era "indirecta"! A fost de pomina!

fan.craiova
fan.craiova  •  24 Decembrie 2010, 10:48

Diferenta dintre ei si noi este ca la noi jucatorii cersesc faultul si se tavalesc pe gazon. Felicitari pentru ce a facut

lucell
lucell  •  24 Decembrie 2010, 06:24

profesionisti , profesionisti dar parca unii ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează