INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

Se teme pentru viaţa ei » O fostă membră în Comitetul pentru candidatura Qatarului a cerut protecţia FBI

În raportul de 42 de pagini al procurorului Garcia, Phaedra Almajid îi face să tremure pe oficialii FIFA
În raportul de 42 de pagini al procurorului Garcia, Phaedra Almajid îi face să tremure pe oficialii FIFA

Articol de - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 00:56

Phaedra Almajid e în pericol, după dezvăluirile privind corupţia în acordarea organizării CM 2022: “Mă simt ameninţată şi va trebui să mă uit în spate pentru tot restul vieţii”.

Martorii acuzării în scandalul în care este implicată FIFA primesc ameninţări. Probele din raportul procurorului Michael Garcia privind corupţia la desemnarea Qatarului drept gazdă a CM 2022 au împins-o pe Phaedra Almajid în situaţia disperată de a cere protecţia FBI-ului pentru ea şi familie!

“Am primit atîtea ameninţări informatice, multe la adresa copiilor mei. Am fost şocată şi am plîns. Trei agenţi stau la uşă şi confirmă că securitatea familiei mele e în pericol. Va trebui să mă uit în spate tot restul vieţii”, a declarat fosta membră în Comitetul pentru Candidatura Qatarului care a renunţat la funcţia sa la începutul lui 2010, cu 9 luni înainte ca asiaticii să primească turneul final.

"Este cea mai mare ameninţare la adresa FIFA. Nu regret cele spuse şi cred în toate afirmaţiile făcute, deşi mă costă personal şi emoţional" (Phaedra Almajid, fostă membră în Comitetul pentru Candidatura Qatarului)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  21 Noiembrie 2014, 08:50

Cosa Nostra, Camora, Yakuza sau Triadele sunt copii de gradinita pe langa cea mai mare mafie a planetei, FIFA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează