INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Sepp Blatter a dezvăluit că era să moară: ”Am fost între îngeri și diavol!”

Blatter pare că invocă Divinitatea, de ajutorul căreia are nevoie acum mai mult decît oricînd
Blatter pare că invocă Divinitatea, de ajutorul căreia are nevoie acum mai mult decît oricînd

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

În urmă cu două săptămîni, președintele suspendat al forului mondial a ajuns la spital: ”Presiunea și stresul acumulat în ultimul timp au fost de vină”.

Sepp Blatter suportă greu ideea de a sta departe de FIFA. După suspendarea dictată împotriva lui de Comisia de Etică, pe 7 octombrie, președintele forului mondial s-a simțit de la o zi la alta mai rău. La începutul lui noiembrie a stat internat cîteva zile în spital, iar deunăzi a dezvăluit că era să moară!

"Am fost între îngerii care cîntau și diavolul care făcea focul. Dar au cîștigat îngerii care cîntau", a povestit Blatter postului elvețian RTS. Oficialul de 79 de ani dă vina pe presiunea de pe umerii săi și pe stresul acumulat în ultimul timp: "La un moment dat, corpul spune «ajunge! Destul e destul!». Dar dacă ești puternic psihic, poți să reziști".

7 ani suspendare?!

Acuzat de corupție și aflat în vizorul FBI și al procurorilor elvețieni, Blatter a fost forțat să-și depună mandatul în iunie, la cîteva zile după ce fusese reales. Apoi a apărut scandalul celor 1,83 milioane de euro plătite de el lui Michel Platini în 2011, fără contract. FIFA i-a suspendat în octombrie, iar ieri a deschis și o procedură. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă 7 ani de suspendare! Verdictul e așteptat într-o lună.

90de zile a fost suspendat Blatter, pe 7 octombrie, în scandalul "plății neloiale" făcute către Platini. La fel șeful UEFA

17 anisînt de cînd Blatter e în fruntea FIFA (1998). Succesorul său va fi ales pe 26 februarie 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close