INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Serhou Guirassy, dezlănțuit 13 goluri în 7 etape! Bayern l-a ales pe Harry Kane în locul lui

Serhou Guirassy
Serhou Guirassy

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 13:42 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 13:42

Serhou Guirassy i-a fost propus lui Bayern, în mai, dar campioana s-a orientat exclusiv asupra lui Harry Kane. „La ce clauză de reziliere avea, campioana Germaniei ar fi salvat 80 de milioane de euro dintre cele 100 de milioane cheltuite cu Harry Kane”, dezvăluie tabloidul Bild.

Serhou Guirassy, 27 de ani, continuă să marcheze pe bandă rulantă în Bundesliga. Sâmbătă a reușit un hattrick pentru VfB Stuttgart, la 3-1 cu VfL Wolfsburg, și a ajuns la 13 goluri. Potrivit statisticilor, niciun jucător nu a atins atât de repede cota de 13 reușite în Germania, în doar 7 meciuri.

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate
OȚELUL
Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

Serhou Guirassy a fost luat de VfB Stuttgart cu doar 9 milioane de la Rennes

Iar tabloidul Bild dezvăluie că, în mai, bombardierul din Guinea, pe atunci doar împrumutat de VfB de la Rennes, i-a fost propus lui Bayern de fostul internațional Lothar Matthaus. Campioana Germaniei nu l-a luat în seamă, astfel că au profitat șvabii, care l-au transferat definitiv pentru numai 9 milioane de euro!

Bayern mai are o șansă

„La ce clauză de reziliere avea Guirassy, Bayern ar fi economisit 80 de milioane de euro din cele 100 de milioane pe care le-a cheltuit ulterior cu transferul lui Harry Kane de la Tottenham”, a remarcat publicația amintită.

Bild susține, totuși, că șanse ar mai fi pentru ca „vârful” Stuttgartului să ajungă la Munchen: „Poate că Bayern ar trebui să și-l asigure pe Guirassy, în vară, și să-l «parcheze» în continuare la Stuttgart. Altfel, concurența internațională va pune sigur mâna pe el”.

Gazzetta dello Sport: "Guirassy are totul, forță, viteză și o tehnică bună"

Gazzetta dello Sport l-a „prezentat” deja cluburilor italiene: „Dacă ar fi fost argentinian i s-ar fi spus «El Tanque», datorită fizicului său impresionant. Guirassy are totul, forță, viteză și o tehnică bună. Iubește Franța, dar a ales acum un an să joace pentru naționala Guineei și a vrut mereu să se afirme mai mult în Germania”. z

2hattrick-uri și 5 meciuri în care a înscris cel puțin două goluri are Serhou Guirassy în Bundesliga 2023/2024

47de minute îi trebuiesc lui Serhou Guirassy, în medie, pentru a marca un gol

Fanii lui Celtic, de partea Palestinei în conflictul cu Israelul: „Glorie rezistenței” » Fostul jucător al scoțienilor le-a dat o replică dură: „Nu aveți nicio idee despre acest conflict! Nici măcar nu știți unde e Israelul pe hartă”

EXCLUSIV Meciurile Israelului de săptămâna viitoare vor fi aproape sigur amânate! Ce se va întâmpla cu partida „tricolorilor" de la Ierusalim!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează