INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Şi-au luat portar miop! » Man. United s-a riscat cu De Gea

De Gea a cîştigat Euro 2011 cu reprezentativa Under21 a Spaniei
De Gea a cîştigat Euro 2011 cu reprezentativa Under21 a Spaniei

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 21:51

Spaniolul de 21 de ani a greşit la multe dintre golurile încasate la United fiindcă nu vede la distanţă.

În primele 5 luni la Manchester United, David de Gea a alternat intervenţiile excelente cu greşeli inexplicabile. De neacceptat pentru un portar văzut la un moment dat între primii cinci din Europa. Vălul asupra evoluţiilor sale îndoielnice a fost ridicat însă abia după ce managerul Alex Ferguson, sătul de gafele lui, l-a consemnat pe bancă. Goalkeeperul spaniol în vîrstă de 21 de ani nu vede la distanţă şi are mari probleme cînd se joacă în nocturnă.

Culmea e că United a ştiut bine ce cumpără. De Gea a purtat întodeauna ochelari şi evoluează cu lentile de contact. În martie trecut, cînd încă mai îmbrăca tricoul lui Atletico Madrid, era cît pe ce să se opereze. A fost însă întors din drum de medicii clubului, care l-au sfătuit să mai aştepte un an. La curent cu situaţia, dar disperat să-i găsească un înlocuitor pe măsură olandezului Van der Sar, Ferguson a închis ochii în vară şi a girat tranzacţia.

Iar apoi a plătit cu goluri încasate pe greşelile spaniolului. Nouă la număr, potrivit cotidianului The Guardian. Ferguson a pus piciorul în prag abia după acel şocant 2-3 cu Blackburn, disputat în ajunul Anului Nou. De atunci, De Gea e rezerva danezului Lindegaard.

Operaţie la vară?
Pentru a-l ajuta pe De Gea să-şi corecteze vederea, clubul a angajat un oftalmolog cu normă întreagă. Acesta şi-a mutat cabinetul la baza sportivă de la Carrington şi i-a stabilit un tratament pe care-l va urma pînă-n vară. Dacă nu dă rezultatele scontate, spaniolul va fi supus unei intervenţii chirurgicale cu laser.

21,9 milioane de euro a dat Manchester United pentru a-l lua pe De Gea de la Atletico Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
jonnyd
jonnyd  •  21 Ianuarie 2012, 20:50

Mai gresesc si cluburile mari cu transferurile, asta e.

fibra
fibra  •  21 Ianuarie 2012, 11:42

In anii '70 era si la noi un portar, Ilie Datcu, despre care se spunea ca nu vede bine la distanta.Adevarul e ca avea niste reflexe senzationale,aparind mingi imposibile sutate din careu si lua cite un gol de la distanta pe neasteptate.Oricum a fost un mare portar,care s-a transferat in Turcia,dupa care s-a stabilit defintiv acolo.

draki
draki  •  21 Ianuarie 2012, 03:46

asa greu e sa-si puna o pereche de ochelari ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează