INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARSEILLE - PSG, AZI, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 3

Şi dacă Ronaldo vine la Paris? » L'Equipe îl dă pe starul portughez la PSG în vara lui 2013

Aşa ar putea arăta Cristiano Ronaldo vara viitoare, la prezentarea transferului la PSG // Fotomontaj
Aşa ar putea arăta Cristiano Ronaldo vara viitoare, la prezentarea transferului la PSG // Fotomontaj

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 06 octombrie 2012 22:17

L'Equipe a dezvăluit ieri marea bombă a verii 2013: CR7 ar semna cu PSG pentru un salariu anual de 20 de milioane. Şi ar depăşi bariera celor 100 de milioane la un transfer!

În 2009, la 24 de ani, Cristiano Ronaldo devenea cel mai scump fotbalist din lume, după ce Real Madrid plătea 94 de milioane de euro pentru trecerea sa de la Man. United.

În 2013, la 28 de ani, CR7 ar putea fi primul jucător care spulberă pragul de 100 de milioane de euro! Paris Saint-Germain l-a transformat în marea ţintă a verii viitoare. Iar această sumă de transfer nu ar fi o problemă pentru Autoritatea de Investiţii a Qatarului (QIA), proprietara lui PSG, cu resurse de 46 de miliarde de euro! Cu atît mai puţin salariul celebrului jucător portughez: 20 de milioane de euro net. Dublu faţă de cît primeşte acum, la Madrid.

Potrivit L'Equipe, Nasser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian şi reprezentantul QIA, s-a întîlnit în august la Monte Carlo cu Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano, şi ar fi discutat acest subiect. Urmînd ca la sfîrşitul actualul sezon, PSG să înceapă negocierile cu Real.

Ieri, Carlo Ancelotti, antrenorul roş-albaştrilor, a avut un schimb amuzant de replici cu un jurnalist la conferinţa de presă pe acest subiect:

- Confirmaţi discuţiile pentru Ronaldo?
- Nu, nu confirm.

- Dar e un jucător pe care l-aţi vrea la PSG?
- (Ancelotti rîde) Pe Cristiano? Nu, nu, nu. Nu-mi place deloc de el. E slab, e foarte prost. Nu simte golul. Şi nici nu marchează prea mult.

Din 2009, CR7 a înscris 155 de goluri în 153 de meciuri la Real Madrid!

1 miliard de euro este clauza de reziliere a contractului lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

308 milioane de euro este valoarea lotului lui Paris Saint-Germain, conform transfermarkt.de

158 de milioane de euro a cheltuit PSG în ultimii 2 ani pe 6 jucători: T. Silva (42), Pastore (42), Lavezzi (30), Ibrahimovici (22), Verratti (12), Motta (10)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  07 Octombrie 2012, 11:10

Mi-am dorit foarte mult sa-i vad jucand in aceeasi echipa pe C.Ronaldo si Ibrahimovic. Eu as fi vrut la Madrid, dar de acum nu cred ca se mai poate decat eventual la PSG. Desi Ronaldo cam tine in spate Realul cred totusi ca poate fi inlocuit, vor mai aparea jucatori mari si doritori sa vina la Real.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează