INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INDIA

Silueta buclucaşă » Imaginea lui John Terry e folosită ilegal într-o campanie antifumat!

Pachetul de ţigări cu silueta lui Terry
Pachetul de ţigări cu silueta lui Terry

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 22:17

Ministerul Sănătăţii indian a lipit bustul blurat al căpitanului de la Chelsea pe pachetele de ţigări. Sloganul? "Fumatul ucide".

Ieri, cînd jurnalul Indian Express a publicat povestea siluetei lui John Terry apărută pe pachetele de ţigări (foto), a aflat şi jucătorul englez că luptă împotriva fumatului în îndepărtata Indie. Totul era ilegal.

Direcţia de publicitate vizuală, ce aparţine guvernului de la New Delhi, a creat campania şi nu parează acuzaţiile. K.S. Dhatwalia, oficial al acestei agenţii, spune: "Noi am trimis proiectul Ministerului Sănătăţii, iar cei de acolo l-au aprobat şi pus în circulaţie".

Ministerul a încercat să dezmintă: "Fotografia nu are nici o legătură cu John Terry. Este doar imaginaţia artistului". Care seamănă însă perfect cu internaţionalul insular.

La Londra, se pregăteşte procesul împotriva indienilor. "Am cerut imediat avocaţilor să demareze procedurile pentru a acţiona în justiţie vinovaţii", a anunţat Keith Cousins, de la Elite Management, agenţia de impresariat care îl reprezintă pe apărătorul în vîrstă de 31 de ani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează