INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLECARE

Marius Șumudică rămâne fără români la Al Raed » A plecat și Silviu Lung jr.

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 13:19 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 14:04

Portarul Silviu Lung jr (33 de ani) și-a anunțat plecarea de la Al Raed, formația lui Marius Șumudică.

După Alexandru Mitriță, căruia i-a expirat împrumutul și care a semnat cu CS Universitatea Craiova, și Silviu Lung jr și-a anunțat plecarea de la formația arabă.

Trei debutanți: Edi Iordănescu mizează pe 4 jucători de la FCSB și 4 de la Farul pentru Kosovo și Elveția » CFR Cluj dă doi fotbaliști
CONVOCĂRI
Trei debutanți: Edi Iordănescu mizează pe 4 jucători de la FCSB și 4 de la Farul pentru Kosovo și Elveția » CFR Cluj dă doi fotbaliști

Silviu Lung jr a plecat de la Al Raed

„Mulțumesc pentru această aventură! Abia aștept noua provocare”, a scris Silviu Lung jr pe Facebook.

Portarul a semnat cu formația din Arabia Saudită în iunie 2022. În acest sezon, terminat de Al Raed pe locul 10, românul a bifat 27 de meciuri, din 30 posibile. A mai jucat de-a lungul carierei la FC Universitatea Craiova, Astra și Kayserispor.

Marius Șumudică anunță că nu știe dacă va continua sau nu la Al Raed

Și Marius Șumudică ar putea pleca în această vară de la formația din Arabia Saudită.

„Nu știu ce voi face în continuare. Eu mai am un an de contract. Cred că într-o săptămână sau două vor fi alegeri la club și presupun că, dacă nu va ieși același președinte, nu voi continua, fiindcă, acolo, când vine un președinte nou rade tot, începând cu magazinerul. 

Dacă va fi ales același președinte, voi continua la Al Raed. Dacă nu, trebuie să îmi plătească ce au de plătit. Nu am nicio variantă de rezervă, am numai o roată de rezervă la mașină. Trebuie să apară ceva. Am terminat un an în Arabia Saudită și nu e așa ușor să termini un an cap coadă acolo”, a spus Marius Șumudică.

Citește și: 

Dumitru Dragomir l-a ascultat pe Gigi Becali și îi propune 3 nume din Superligă

Laszlo Boloni, după promovarea în Ligue 1: „Venim de foarte departe, pe un drum accidentat, dar acum sărbătorim succesul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează