INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mihajlovic, pregătit să revină la antrenamentele Bolognei: „Le-am zis doctorilor că o să plec din spital când pierde echipa. Dar jucătorii mei nu se lasă bătuți”

Sinisa Mihajlovic , Foto-IMAGO
Sinisa Mihajlovic , Foto-IMAGO

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2022 15:47 / Actualizat marti, 03 mai 2022 17:19

Sinișa Mihajlovic (53 de ani) a terminat cu bine tratamentul de 34 de zile pentru leucemia recidivată în martie. Antrenorul sârb, care a glumit pe seama pariului făcut la clinica de oncologie, ar putea chiar reveni duminică pe banca Bolognei, în partida de la Venezia.

„Se vede că boala asta bastardă are mare curaj să înfrunte din nou pe unul ca mine. Dacă nu i-a fost de ajuns prima lecție, atunci îi vom servi și alta!”. Promisiunea făcută de Sinișa Mihajlovici la sfârșitul lunii martie a fost respectată și, după 34 de zile de tratament, antrenorul sârb de 53 de ani s-a externat din clinica de oncologie Sant’Orsola din Bologna.

El a învins iar leucemia, cu care fusese depistat prima oară în iulie 2019 și ce-i amenința viața: „Abia așteptam să ies, nu mi se pare adevărat. Îmi îmbrățișez familia... O iau de la capăt”.

Drama celor doi frați campioni cu Dinamo: „La doi ani după ce tata a murit, doctorii ne-au scris că au găsit loc să-l opereze”
DINAMO
Drama celor doi frați campioni cu Dinamo: „La doi ani după ce tata a murit, doctorii ne-au scris că au găsit loc să-l opereze”

Joi, Mihajlovic e la antrenamentul Bolognei

Tehnicianul Bolognei a răspuns bine la terapie și s-a întors la familie, în Roma, ca un leu ieșit din cușcă la lumina soarelui. Jucătorii săi nu au pierdut nici cu AS Roma, având șase meciuri la rând fără eșec cu Mihajlovic în spital și dedicându-i succesul cu Inter la fereastra salonului. 

Riscau să-l mai țină internat până când vor fi învinși, dar Sinișa a trecut peste gluma făcută cu doctorii și poimâine s-ar putea reîntâlni cu elevii săi la pregătiri. Și nu ar fi deloc exclus, deși echipa rossoblu are o deplasare la Venezia, să revină duminică pe bancă.

Mihajlovic a făcut și transplant!

„De data asta n-am mai intrat în tackling, ca acum doi ani și jumătate, asupra unui adversar lansat, ci am jucat la anticipare pentru a nu-l lăsa să pornească. Atunci am făcut ședințe de chimioterapie și transplant de măduvă pentru a scăpa de o leucemie mieloidă acută”. 

După 44 de zile de tratament slăbise 15 kg și arăta ca o mască, acum luptă să se întoarcă la fotbalul de care nu s-a despărțit nici pe patul de spital. Vor urma alte analize periodice pentru Mihajlovici în ideea de a fi sigur c-a învins orice tentativă de recidivă a cancerului.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gianni Infantino, răspuns halucinant în legătură cu condițiile inumane de muncă pe șantierele Mondialului din Qatar!

Drăgușin, piedică spre salvare: „Groaznică eroare care a condamnat-o pe Salernitana!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează