INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

"Şniţel Fabbiani" şi "ravioli a la Căpcăun", mâncărurile preferate de starul lui River

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Atacantul echipei River Plate, Cristian Fabbiani, are probleme cu greutatea şi trebuie să ţină regim, iar mama sa îi găteşte anumite feluri de mâncare, dintre care trei poartă chiar numele jucătorului, informează presa argentiniană.

"Cristian Fabbiani a ajuns la River Plate, împlinindu-şi un vis, şi a devenit rapid idolul tribunelor. Fără îndoială însă, kilogramele sale în plus nu îl ajută în timp ce joacă şi trebuie să slăbească. Mirtha Machuca, mama 'Căpcăunului', care este bucutăreasă, ştie de problemele atacantului şi a decis să gătească special pentru Fabbiani, iar reţetele sale au devenit foarte cunoscute", scrie presa din Argentina.

A fost creat astfel un site special unde au fost postate patru dintre mâncărurile favorite ale lui Fabbiani şi pe care mama sa i le găteşte, în încercarea de a-l ajută să slăbească: "Ravioli a la Căpcăun", găluşte din cartofi "pericol de gol", "şniţel a la Fabbiani", dar şi sos de roşii, îmbogăţit cu alte condimente exotice.

Cristian Fabbiani are o înălţime de 1,89 metri şi cântăreşte 102 kilograme, însă staff-ul tehnic al formaţiei River Plate şi-ar dori ca atacantul să ajungă la 93 de kilograme. Jucătorul a spus că la Newell's Old Boys a jucat având o greutate de 97 de kilograme şi ar putea da jos 5 kilograme în doar o săptămână, însă până acum nu a reuşit acest lucru.

Şi un nutriţionist s-a oferit să îl ajute pe jucător să slăbească, precizând că ar fi o onoare pentru el să îi facă un regim alimentar potrivit noului star de la River Plate. Fabbiani a ajuns la noua sa echipă la începutul lunii februarie, iar prin evoluţiile sale a captat imediat atenţia, el reuşind să marcheze şi un gol în Copa Libertadores.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  27 Februarie 2009, 16:12

Cand a dat gol in Copa Libertadores? Eu stiu ca a dat un gol in capionat in primul meci al sau la River si o pasa de gol, iar in Copa Libertadores a dat doar o pasa de gol. Interesati-va si dupa aia postati!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează