INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARBITRU

Şoc în Norvegia! Tom Henning Ovrebo s-a călugărit şi vrea să fie misionar!

Tom Henning Ovrebo (fotomontaj AS)
Tom Henning Ovrebo (fotomontaj AS)

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2009 00:00

Arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo a făcut ieri un anunţ-şoc la televiziunea de stat norvegiană: s-a călugărit şi doreşte să devină misionar! De asemenea, noul său nume este "părintele Knut”, relatează AS!


Doar retragerea în meditaţie, căutarea spirituală şi gândul către ceilalţi mă pot ajuta să recuperez pacea personală pe care am pierdut-o în acea noapte fatidică de la Londra. Îmi cer scuze public lui Chelsea, Madridului şi lumii întregi... şi am devenit călugăr. De-acum înainte voi fi cunoscut drept părintele Knut”, a mărturisit Ovrebo, făcînd referire la semifinala de LC dintre Barcelona şi Chelsea în care a refuzat londonezilor 3 penalty-uri.

Cotidianul AS a făcut o vizită în Norvegia arbitrului pentru a vorbi despre decizia pe care acesta a luat-o. „Dorinţa mea este să fiu misionar”, le-a mărturisit Ovrebo. „Am căutat o explicaţie pentru prestaţia mea de pe Stamford Bridge. Nu am găsit-o nici la Freud, nici la ceilalţi consacraţi în domeniu. Am trăit un infern, în fiecare zi îi vedeam pe Drogba, Ballack şi pe Essien. Nu puteam trăi aşa. Greşelile mele s-au prelungit în timp, pentru că Barcelona a cîştigat Liga Campionilor şi apoi a participat în Supercupa Europei şi CM al Cluburilor. Am trăit într-o angoasă continuă”, a spus Ovrebo jurnaliştilor spanioli.

Primesc în continuu mesaje despre aceste penaltiuri. Mă retrag din lume ca să nu mai provoc suferinţă. Sufletul meu este liniştit, mă doare doar să o văd pe Barcelona în Europa, dar sunt sigur că lumea mă va înţelege şi că alt arbitru îmi va lua locul”, a mai declarat Ovrebo în lacrimi, adăugînd că „nu veţi mai şti de mine”.

Iată fazele incriminate de englezi:

Interviul celor de la AS a fost însă doar o glumă pusă la cale de Ziua Sfinţilor Inocenţi, echivalentul păcălelii de 1 aprilie din România. :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
 •  28 Decembrie 2009, 17:44
Postat de pe 28 Decembrie 2009, 15:13

inca ceva pe care lumea il trece cu vederea: aceea intrare a lui ballack cu crampoanele pe tibia lui iniesta, in primele 20-25 minute de pe stamford bridge. acolo era rosu fara discutie.

eliminare aiurea la abidal

giuly_10
giuly_10  •  28 Decembrie 2009, 17:39

de ce nu cititi articolul pana la capat... a fost o farsa toata povestea cu calugaritul ;)

 •  28 Decembrie 2009, 15:25
Postat de pe 28 Decembrie 2009, 15:13

inca ceva pe care lumea il trece cu vederea: aceea intrare a lui ballack cu crampoanele pe tibia lui iniesta, in primele 20-25 minute de pe stamford bridge. acolo era rosu fara discutie.

srry de multipost, dar vad ca a fost o problema cu afisarea imediata a postarilor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează