INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

REZUMAT VIDEO Șoc în Cupa Angliei » Echipă din Premier League, eliminată de locul 16 din liga a patra

Grimsby a eliminat-o pe Southampton din Cupa Angliei, 2-1/ foto Imago Images
Grimsby a eliminat-o pe Southampton din Cupa Angliei, 2-1/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 17:13 / Actualizat joi, 02 martie 2023 17:37

Southampton a oferit șocul optimilor din Cupa Angliei. Ultima clasată din Premier League a pierdut Grimsby, locul 16 din liga a patra engleză, cu scorul de 1-2.

Southampton a dominat categoric partida, a avut 22 de ocazii de gol față de 4 ale lui Grimsby. Echipa din Premier League a avut și o posesie de 75%, fără consecință însă pe tabela de marcaj. Southampton a marcat abia în minutul 65, când scorul era deja 2-0 pentru Grimsby.

Scandal uriaș în Portugalia! Benfica, anchetată de Parchet: 12 meciuri suspectate de blat
PORTUGALIA
Scandal uriaș în Portugalia! Benfica, anchetată de Parchet: 12 meciuri suspectate de blat

VIDEO. Southampton - Grimsby 1-2, în optimile Cupei Angliei

Southampton a început cu un prim 11 mixt, format și din titulari de bază, dar și din jucători care au jucat mai puțin în acest sezon. „Sfinții” s-a văzut conduși pe teren propriu de Grimsby din minutul 45+1, când Holohan a deschis scorul. Mijlocașul irlandez a înscris din penalty.

Tot el a dus scorul la 2-0, în startul reprizei secunde ('50). Holohan a marcat din nou din penalty, cu un șut puternic în plasa laterală.

Southampton a început să spere în revenire în minutul 65, când Caleta-Car a redus din diferență. Stoperul a înscris cu piciorul din apropiere, după centrarea din corner a căpitanului Ward-Prowse, introdus în teren pe parcursul reprizei secunde.

Walcott chiar a egalat pentru Southampton, stadionul a izbucnit de bucurie, dar reușita a fost anulată după intervenția VAR, pentru ofsaid. Nu s-a mai marcat până la final, iar Grimsby a produs șocul optimilor de finală din Cupa Angliei.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fost mare jucător al lui Manchester United critică transferul lui Casemiro pe Old Trafford, în ciuda evoluțiilor bune ale brazilianului în tricoul englezilor: „Nu a fost o mutare inteligentă”

Lionel Messi, aproape de anunțul anului în fotbalul mondial: „Visând la ceea ce urmează"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează