INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Spargere la restaurantul deținut de golgheterul Seriei A în noaptea de după derby

Lautaro Martinez // Foto: Imago
Lautaro Martinez // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 21:25 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 23:22

Lautaro Martinez (26 de ani) nu s-a putut bucura prea mult pentru victoria, 5-1, în derbyul cu Milan. Argentinianul a început săptămâna cu o veste proastă. Restaurantul pe care îl deține în centrul orașului Milano împreună cu soția lui a fost jefuit, hoții luând câteva mii de euro.

Lautaro Martinez nu a marcat în Il Derby della Madonnina (5-1), dar a oferit un assist la golul al treilea al lui Inter, participând la recitalul nerazzurrilor pe „Giuseppe Meazza.” 

Numai că după bucuria trăită sâmbătă seară, atacantul de 26 de ani a avut parte de un necaz: una din proprietățile sale a fost călcată de hoți în noaptea de duminică. Restaurantul Coraje, situat într-o zonă de lux din centrul orașului Milano și care este închis duminică seară și luni, a fost jefuit de o bandă de infractori, toți patru fiind mascați.

Cum a ajuns o pizzerie să profite de o comandă dată de Messi » Și-au sporit clientela și profitul: „Mulțumim, Goat!”
INTER MIAMI
Cum a ajuns o pizzerie să profite de o comandă dată de Messi » Și-au sporit clientela și profitul: „Mulțumim, Goat!”

Poliția îi caută pe infractori

Restaurantul este deținut împreună cu soția sa, Agustina Gandolfo, care a aflat luni dimineață de eveniment, după ce angajații au ajuns la serviciu și au constatat că hoții forțaseră o intrare secundară. Poliția a sosit la locul spargerii și a fost informată că pagubele suferite de Lautaro și Agustina se ridică la câteva mii de euro, bani sustrași din casele localului. 

Pe baza imaginilor luate de camerele de supraveghere, anchetatorii încearcă să strângă informații despre banda de hoți care a acționat în lipsa proprietarilor restaurantului. Care a fost deschis în urmă cu un an și care i-a fost încredințat spre administrare partenerei golgheterului interist.

Doar în urmă cu un an, poliția a arestat foi tâlhari croați, de 21 și 36 de ani, acuzați că au dat spargeri la locuințele altor jucători lombarzi, Hakan Calhanoglu și Stefano Sensi. Cei doi hoți monirtorizau victimele pe rețelele de socializare și atacau când nu era nimeni acasă.

Căpitanul e golgheterul Seriei A

Chiar dacă nu a înscris împotriva echipei lui Pioli, căpitanul lui Inter a rămas în fruntea clasamentului marcatorilor din Serie A, cu cinci reușite în patru etape, una mai mult decât au Olivier Giroud (Milan) și Dusan Vlahovic (Juventus).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Veste bună pentru Halep? » Absolvit de doping! Fotbalistul a câștigat apelul formulat la TAS și scapă de suspendare

Suma uriașă strânsă de Sporting în 40 de zile de la lansarea tricoului omagial dedicat lui Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează