INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Stankovici preşedinte! » De la Inter în fruntea Federaţiei! Îl va înlocui pe demisionarul Karadzici

Stankovici (stînga) preia federația sîrbă, Chivu speră să mai joace înainte de a i se alătura
Stankovici (stînga) preia federația sîrbă, Chivu speră să mai joace înainte de a i se alătura "Baciului" la FRF

Articol de - Publicat miercuri, 04 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 decembrie 2013 10:47

Fostul coleg al lui Cristi Chivu la Inter va alege imediat un nou selecţioner în locul lui Mihajlovici, plecat la Sampdoria.

Lui Gică Popescu sau Ionuţ Lupescu, Mircea Sandu le punea acum cîţiva ani în vedere că, pentru a-l înlocui în fruntea FRF, le trebuie experienţă. La sîrbi e mai simplu. Deşi a agăţat ghetele-n cui cu doar 6 luni în urmă, Dejan Stankovici va deveni preşedintele federaţiei de la Belgrad pînă la finele anului.

Fostul coleg al lui Chivu la Inter, 35 de ani, îl va înlocui pe Tomislav Karadzici, care a demisionat după ratarea calificării la CM 2014. Iar primul task al noului boss va fi să-i găsească un succesor pe banca "naţionalei" lui Sinişa Mihajlovici, plecat la Sampdoria după fluierul final al preliminariilor.

103 selecţii, 15 goluri are Dejan Stankovici la "naţionala" Serbiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  04 Decembrie 2013, 22:12

Normal ca la altii se poate.Nu numai sa candidezi la 35 de ani la postul de sef al federatiei, dar si sa-ti dai demisia daca nu ai reusit sa faci nimic ca sef.In Romania in schimb se ascund in spatele contraperformantelor fara nicio rusine, de parca ei ar fi acolo doar exponate in vitrina.Mentalitatea romanului nu o poate schimba nimeni, din pacate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează