INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 2-2

Sună alarma la Real » Ronaldo s-a accidentat în El Clasico! Ce spune Zidane despre starea lui

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 00:12

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, s-a accidentat la golul pe care l-a marcat în minutul 14 al meciului cu Barcelona, scor final 2-2 (Detalii AICI).

Starul portughez a suferit o entorsă ușoară la gleznă și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Totul s-a întâmplat în momentul în care a înscris, după o ciocnire cu Pique, și a fost nevoit să iasă la pauză, înlocuit cu Asensio.

"Nu știu sigur ce are Cristiano, el spunea că nu e mare lucru. Mâine vom face analize și vom vedea exact ce e în neregulă la gleznă", a declarat Zinedine Zidane după meci.

Ronaldo va fi supus luni unor investigații medicale amănunțite pentru a fi sigur că joacă în finala Ligii Campionilor, cu Liverpool, de pe 26 mai, de la Kiev.

Vezi și: VIDEO + FOTO Cartonaș ROȘU în El Clasico » Marcelo a primit un pumn în figură

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV » Ceartă pe tunel între Pique și Nacho: "Cum poți să te plângi, când noi am avut 17 eliminări până acum?!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează