INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE - LORIENT 2-1

Super golgeterul nu va fi suspendat! Comisia de Disciplină i-a anulat lui Balotelli un galben primit

Balotelli și-a relansat cariera în Ligue 1
Balotelli și-a relansat cariera în Ligue 1

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Mario Balotelli a înscris al 5-lea gol în 3 partide de Ligue 1, fiind apoi eliminat. Comisia de Disciplină îi va anula însă al doilea "galben".

De-abia a venit Balotelli și fiecare apariție e un foc de artificii. Duminică, în al 3-lea său meci de campionat la Nice, atacantul de 26 de ani le-a mai oferit o victorie roș-negrilor.

În minutul 86, la 1-1, italianul renăscut pe Coasta de Azur a driblat un adversar, șutând apoi de la marginea careului. Puternic, cu efect, ideal plasat în colțul lung, exact la încheietura barelor. 2-1, al 5-lea gol marca Super Mario, iar Nice rămâne prima în Franța.

Nu a fost tot. Balotelli a celebrat reușita fluturându-și tricoul deasupra capului, ca un steag. Automat, " galben". În prelungiri (90+2), după un duel mai încins cu Moreira, s-a împuns ca un cocoș cu adversarul său. Iar arbitrul Thual n-a ezitat: încă un "galben". Și eliminare.

Ieri însă, șeful Comisiei Arbitrilor a dezvăluit că "Thual a recunoscut că s-a pripit la al doilea cartonaș". Și Comisia de Disciplină nu-l va suspenda!

Cel mai eficace

  Nume Echipa La câte minute marchează
1. Balotelli Nice 51
2. Lacazette Lyon 52
3. Cavani Paris SG 63
4. Erding FC Metz 111
5. Braithwaite Toulouse 112

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează