INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Supertransfer plănuit de Guardiola la City » Vrea să aducă un star de la rivala Arsenal

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 15:12

Chiar dacă Manchester City a început perfect sezonul, atât în campionat, cât şi în Champions League, Pep Guardiola caută să-şi întărească lotul pentru a putea face faţă pe toate fronturile.

Cei de la Sunday Express informează că Alexis Sanchez este viitoarea ţintă a catalanului, iar acesta ar putea semna în iarnă cu formaţia de pe Ettihad.

Contractul lui Sanchez cu Arsenal expiră în 2018, iar Arsene Wenger ţine neapărat să-i prelungească contractul, însă chilianul pune condiţii destul de dificile.

Fostul jucător al Barcelonei îşi doreşte un salariu de 200.000 lire sterline pe săptămână, ceea ce l-ar aduce pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi jucători de pe Emirates. Pe lângă asta, Alexis vrea să câştige trofee, ceea ce nu prea s-a întâmplat până acum. În cele două sezoane petrecute aici, echipa antrenată de Wenger a obţinut doar Cupa Angliei, în 2015.

În cazul în care cele două părţi nu se vor pune de acord în privinţa prelungirii contractului, cei de la City sunt gata să facă o ofertă de nerefuzat pentru jucătorul de 27 de ani, chiar dacă au cheltuit mai bine de 200 de milioane de euro, în această vară, pentru jucători precum Stones, Sane, Gabriel Jesus, Gundogan, Bravo sau Nolito.

Sanchez a jucat în toate partidele lui Arsenal din acest sezon, izbutind să înscrie de 4 ori şi să ofere două pase decisive. Acesta a reuşit o dublă în partida de ieri, din Premier League, împotriva celor de la Hull City.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează