INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY

Aroganță înaintea marelui derby. Ce a făcut Ten Hag în loc să-și „spioneze” adversarul

Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United/ foto Imago Images
Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 18:27 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 19:01

Deși duminică joacă împotriva lui Manchester City, managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a „sărit” meciul rivalei cu Young Boys, din Liga Campionilor, și și-a scos nevasta în oraș, la restaurant.

Miercuri seară, la o zi după victoria din Ligă, contra lui FC Copenhaga (1-0), Erik ten Hag și-a scos soția în oraș, la restaurant. În condiții normale, un gest cât se poate de frumos din partea managerului lui Manchester United. Numai că astfel, tehnicianul olandez a ignorat-o total pe Manchester City, care le va fi adversar „diavolilor” duminică.

Cum ar putea arăta noul stadion OZN din România, care va costa peste 130 de milioane de euro » Va fi al doilea ca mărime din țară
STADION
Cum ar putea arăta noul stadion OZN din România, care va costa peste 130 de milioane de euro » Va fi al doilea ca mărime din țară

Ten Hag la restaurant în timp ce Manchester City juca la Berna

La ora la care Ten Hag și Bianca erau la restaurantul favorit al cuplului, Piccolino, Manchester City evolua la rându-i în Champions League, dar la Berna. Acolo unde avea să câștige cu 3-1 în fața lui Young Boys, grație golurilor marcate de Erling Haaland, "dublă", și Akanji.

Jocul lui Manchester United a scârțâit în debutul sezonului

Managerul olandez a optat cel mai probabil pentru o analiză a înregistrării video a meciului rivalei, însă Daily Mail susține că el trebuia să fie primul interesat ca să vadă partida live. Motivul? Cea al cărei joc a scârțâit din toate balamalele în debutul sezonului este echipa sa.

United a pierdut 4 din cele 9 partide susținute până acum în campionat. Iar în Liga Campionilor, victoria norocoasă în fața lui FC Copenhaga a fost prima în faza grupelor, după două eșecuri consecutive, 3-4 cu Bayern și 2-3 Galatasaray Istanbul.

Manchester City este în grafic

City, în schimb, a bifat la Berna a 3-a victorie la rând în grupele competiției numărul unu a Europei. În campionat, echipa lui Pep Guardiola are 7 victorii, două eșecuri și se află pe locul secund, la două puncte de liderul Tottenham.

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Oficial: Sandro Tonali și-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor

Erling Haaland, în Top 20 all-time al golgheterilor Ligii la 23 de ani: „Mulți vor ca el să eșueze, dar am un mesaj pentru ei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează