INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Tuchel îi pune la treabă pe șefii lui Bayern » Vrea trei nume grele de la Chelsea!

Oliver Kahn, Thomas Tuchel și Hasan Salihamidzic (de la stânga la dreapta)/ FOTO: Imago Images
Oliver Kahn, Thomas Tuchel și Hasan Salihamidzic (de la stânga la dreapta)/ FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 14:41 / Actualizat luni, 27 martie 2023 17:17

Abia instalat la Bayern, Thomas Tuchel vrea să aducă 3 dintre foștii săi jucători de la Chelsea. Potrivit cotidianului britanic Express, este vorba despre Mateo Kovacic (28), Mason Mount (24) și Kai Havertz (23).

Thomas Tuchel, noul antrenor al lui Bayern, plănuieșțe deja sezonul viitor! Potrivit cotidianului londonez Express, fostul manager al lui Chelsea vrea să-i aducă la Munchen pe trei dintre jucătorii cu care a lucrat la Chelsea până-n septembrie 2022, când a fost înlocuit cu Graham Potter.

Latovlevici s-a înțeles cu o echipă de tradiție din Liga 1
TRANSFER
Latovlevici s-a înțeles cu o echipă de tradiție din Liga 1

Tuchel îi vrea pe Kovacic, Mount și Havertz la Bayern

Vizați sunt Mateo Kovacic (28 ani), Mason Mount (24) și Kai Havertz (23). Primilor doi le expiră contractul cu albaștrii în 2024 și ar putea fi achiziționați la sume rezonabile. Adevărata provocare va fi Havertz, al cărui acord e scadent abia în 2025. Cota lui de piață e cifrată la 60 de milioane de euro.

Până la vară, însă, Tuchel mai are o problemă serioasă de rezolvat: dizolvarea taberelor existente în sânul lotului. Una dintre acestea a și câștigat „războiul” cu fostul antrenor, Julian Nagelsmann.

Este vorba despre cea formată din Manuel Neuer, Sven Ulreich, nemulțumiți de îndepărtarea antrenorului cu portarii, Toni Tapalovici, Serge Gnabry, Leroy Sane, Sadio Mane și Joao Cancelo, frustrați că joacă puțin sau, cazul lui Mane, că e folosit pe un post, „vârf”, pe care nu dă randament. 

De cealaltă parte s-ar afla Kimmich, Goretzka, în primul rând, apoi De Ligt, Upamecano și Pavard. Iar Thomas Muller s-ar număra „printre neutri”. Când a fost întrebat despre demiterea lui Nagelsmann, Kimmich a și arătat cu degetul spre cei al căror randament i-a dus pe banca de rezerve: „Probabil că, dacă noi am fi jucat bine și ne-am fi câștigat meciurile, n-ar fi trebuit să plece antrenorul”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Șumudică așteaptă duelul cu Ronaldo: „Sper să își aducă aminte de mine” + „Mi-a dat dreptate, râdeați de mine în România”

Un star de la Bayern suferă de depresie: „Sunt singur și mă plictisesc fără fotbal. Am probabil doar cinci prieteni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  27 Martie 2023, 18:55

Mă îndoiesc că struțul ăsta va face mai mult la Bayern, decât fostul (nagâtul Nagelsmann)!! S-ar putea ca bavarezii să plângă după el.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  27 Martie 2023, 18:31

Eu i-as vinde daca as fi la Chelsea .....Havertz cand joaca cand nu joaca ,Kovacic este modest (cam de jumatea clasamentului), Mount este bunicel ( cel mai bun din cei 3 )...daca cei de la Chelsea il aduc pe Osimhen ....la anul se bat la campionat ...

Dino
Dino  •  27 Martie 2023, 17:08

Ce probleme au, ca are banca de rezerva este prea puternica si cam toti sunt la acelasi nivel calitativ. Asta era echipa buna pentru jiji, orice modificari facea tot erau interschimbabili

Vezi toate comentariile (3)
Comentează