INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Toată lumea îl vrea pe Yaya Toure la Manchester City! Gest incredibil făcut de cotidianul Independent :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 16:01

Mai ţineţi minte cînd Yaya Toure s-a supărat pe Manchester City pentru că nu a fost felicitat de ziua sa de naştere? Cotidianul britanic Independent s-a asigurat că asta nu se mai întîmplă :D :D

În vîrstă de 31 de ani, mijlocaşul Yaya Toure a avut un rol decisiv în cîştigarea celui de-al doilea titlu din istoria lui Manchester City din acest mileniu.

Ivorianul s-a supărat pe club, după ce stafful campioanei a uitat pe 13 mai să îl felicite de ziua lui. Vestea a făcut înconjurul Europei şi mulţi au speculat că Toure ar dori să se întoarcă la Barcelona. Dar mutarea nu s-a concretizat.

Acum, la cîteva luni distanţă, cotidianul britanic Independent i-a dedicat un colţ de pagină lui Yaya, în care a pus toate evenimentele importante ale sezonului ca reminder pentru Manchester City. Finala Cupei, finala Cupei Ligii Angliei, finala UCL, dar şi ziua de naştere a lui Yaya sînt trecute atent. :D

629268-finala.jpg

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează