INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Totul pentru Cristiano Ronaldo! Real Madrid îi face o ofertă de nerefuzat starului portughez

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 10:41

Real Madrid încearcă să-l liniștească pe Cristiano Ronaldo înaintea "optimilor" Ligii Campionilor, cu PSG. Florentino Pérez speră ca albii să treacă de francezi. Altfel, sezonul e terminat.

"Vreau să rămân la Real. Vreau să-mi închei cariera aici", a declarat Cristiano Ronaldo după ce a cucerit al 5-lea Balon de Aur. Cu un strop de incertitudine: "Dacă este posibil, nu eu sunt președintele clubului". I-a sugerat lui Florentino Pérez că trebuie să-i mărească salariul. Și lusitanul a devenit mai insistent, aflând că Messi câștigă anual 48 de milioane de euro net la Barcelona.

Inițial, într-o perioadă dificilă pentru albi, foarte departe de locul 1 și eliminați din Cupa Spaniei, Pérez a dat înapoi. Nu voia să pluseze. Dar acum, când mai sunt doar zece zile până la turul "optimilor" Champions League, cu PSG, ultima șansă a madrilenilor de a salva sezonul, președintele iese în față cu o veste care să-l liniștească pe Cristiano Ronaldo.

Potrivit cotidianului ABC, Real îi va prelungi în vară contractul lui Ronaldo, mărindu-i salariul cu 9 milioane de euro. De la 21 la 30 de milioane.  

Cristiano Ronaldo a venit la Real Madrid în 2009, de la Manchester Untied, pentru 94 de milioane de euro. Are 420 de meciuri pentru spanioli și a marcat 426 de goluri, cucerind 15 trofee.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează