INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Transferul lui Junior Moraes la echipa lui Victor Piţurcă, Al Ittihad a revenit în actualitate

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 17:35

Junior Moraes, 27 de ani, acum la Metalurg Doneţk, a reluat discuţiile cu Al Ittihad, în vederea unui transfer la echipa lui Victor Piţurcă.

Mutarea în Arabia a atacantului brazilian, trecut pe la Gloria Bistriţa, se împotmolise din cauza discuţiilor despre durata contractului, dar acum s-au reluat negocierile. Fotbalistul dorit în trecut şi de Steaua are şanse reale să fie din nou coleg cu Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala.

"Mi-ar plăcea să fiu iar coechipier cu ei, să joc alături de ei. Szukala este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni ai mei", a declarat Junior Moraes pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Ianuarie 2015, 19:27

...nu intereseaza pe absolut nimeni desituatia echipelor din Golf ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează