INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Veste de senzație! Ronaldinho vrea la Napoli: ”Ar fi o onoare să joc pentru echipa celui mai bun fotbalist din lume”

Ronaldinho, în perioada în care era vedetă la Barcelona
Ronaldinho, în perioada în care era vedetă la Barcelona

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 19:05

După accidentarea lui Milik, Napoli e în căutarea unui atacant care să îl înlocuiască pe vârful polonez. Prima opțiune ar fi Emmanuel Adebayor, fostul jucător al lui Manchester City.

Pe fir a intrat și Ronaldinho, 36 de ani, jucător care s-a arătat interesat să evolueze la fosta echipă a lui Maradona, fotbalist pe care îl consideră cel mai bun din lume, peste  Pele.

Napoli e un club care îmi place mult, e o mare echipă, una din cele mai bune din fotbalul italian. Eu sunt cam bătrân, dar ar fi o onoare să joc la echipa pentru care a jucat și cel mai mare fotbalist din toate timpurile”, a spus Ronaldinho.

Ronaldinho este liber de contract, așa că poate semna oricând cu Napoli. El a jucat ultima oară la Fluminense, echipă de care s-a despărțit în 2015.

1.500.000 €e cota lui Ronaldinho, conform transfermarkt

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează