INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Un gangster sîrb deconspiră un aranjament în Liga Campionilor: ”Am intermediat blatul!”

Van Nistelrooy (nr. 10) marchează unul dintre cele două goluri ale sale cu Zalaegerszeg. Restul au fost opera lui Beckham, Scholes și Solskjaer
Van Nistelrooy (nr. 10) marchează unul dintre cele două goluri ale sale cu Zalaegerszeg. Restul au fost opera lui Beckham, Scholes și Solskjaer

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 22:31

Înţelegerea cu jucătorii maghiari a fost ca Zalaegerszeg, care cîştigase prima manşă cu 1-0, să piardă returul la cel puţin trei goluri diferenţă.

Altă dezvăluire-şoc în scandalul ce scutură din temelii fotbalul european: blat cu Manchester United în reprezentaţie! Un fost gangster sîrb, pe nume Karesz, a povestit tabloidului The Sun că echipa lui Sir Alex Ferguson a participat la un meci trucat de mafia pariurilor. Fără să aibă habar! Este vorba despre returul "diavolilor" cu Zalaegerszeg, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, ediţia 2002-2003.

Maghiarii cîştigaseră surprinzător prima manşă, scor 1-0, iar Karesz, care era intermediar şi translator al reţei mafiote, a participat activ la "aranjarea" returului de pe Old Trafford: "Eu am organizat întîlnirea dintre părţile implicate, într-o cafenea din Zalaegerszeg. Am stat la o masă alăturată pînă ce s-a pus la punct totul". Mafioţii voiau ca maghiarii să piardă la cel puţin 3 goluri diferenţă şi li s-a făcut pe plac. Zalaegerszeg a luat 3 goluri în primele 20 de minute şi a cedat cu 5-0!

Afinităţi anglo-maghiare?
Man. United - Zalaegerszeg (5-0) în 2002, apoi, 7 ani mai tîrziu, o tentativă de blat ce indică preferinţa mafioţilor pentru meciurile dintre echipele engleze şi cele maghiare în Ligă: Liverpool - Debrecen. Atunci, portarul ungurilor, Poleksici, primise bani pentru ca echipa lui să piardă la mai mult de două goluri diferenţă. Dar nu le-a ieşit. Liverpool a cîştigat doar cu 1-0.

" Beckham a privit la zidul nostim al maghiarilor şi a expediat balonul în vinclu: 2-0" (The Guardian, cotidian englez)

"Ungurii sînt ruine! I-au dat lui Beckham un an şi-o zi ca să-i centreze lui Scholes pentru 3-0" (The Guardian, cotidian englez)

"Cel puţin zece mafioţi se întîlneau lunar la Budapesta pentru a pune la cale blaturi" (Karesz, interlop sîrb)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
vasglo
vasglo  •  10 Februarie 2013, 12:45

Eu cred ca numele real al acestui "gangster sarb" este CORNEL DINU, zis si "Procurorul securist"...:)))

jopek
jopek  •  10 Februarie 2013, 12:41

mafia pariurilor isi face ''treaba'' prin ligile inferioare,unde e mai simplu decat pare.... in mai toate campionatele; in competitiile internationale si in primele ligi e mai greu

red77
red77  •  10 Februarie 2013, 11:53

ai naibii enlgezii astia ! sunt 100 000 de case de pariuri prin anglia si ei nu au habar de asta ! aaaaaaa... stai asa ca imi aminetsc ! ei erau arestati pe acolo pentru blaturi cu pariorii ilegali de prin asia unde sunt mult mai multi bani negri ! nu se incurca ei cu mizilic dasta european ! astia meseriasi !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează