INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

Un jucător din prima ligă spaniolă şi-a anunţat retragerea, dezgustat că "fotbalul înseamnă doar bani"

Javi Poves s-a retras din fotbal la numai 23 de ani
Javi Poves s-a retras din fotbal la numai 23 de ani

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 19:45

Eveniment inedit în prima ligă spaniolă! Javi Poves, fundaşul echipei Sporting Gijon şi-a anunţat retragerea pe motiv că este prea dezgustat de faptul că "fotbalul înseamnă doar bani".

"Cu cît petreci mai mult timp în fotbal îţi dai seama că totul înseamnă bani, este putred şi îţi pierzi orice fel de speranţă", a spus jucătorul, citat de cotidianul El Pais.

Înainte să-şi anunţe retragerea, Poves le-a cerut şefilor să nu-i mai plătească salariul prin intermediul unui cont bancar, pentru că nu a vrut să încurajeze "sistemul". De asemenea, el a refuzat maşina oferită de unul din sponsorii echipei.

Fostul fotbalist a dezvăluit că acum are de gînd să-şi reia studiile, el fiind înscris la o facultate de istorie din Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
alecsss
alecsss  •  09 August 2011, 23:01

Liviu Ganea ce-o-ntelege din comportamentul baiatului asta?

andr007
andr007  •  09 August 2011, 22:44
Postat de paiazze pe 09 August 2011, 22:31

Citind majoritatea comentariilor iti dai seama de diferenta dintre gandirea unui sarantoc - adica romanii - si gandirea unuia care isi traieste viata avand timp si pentru altele, nu doar pentru "baa, da' eu ce bag la stomac azi?" sau "baaa, abia astept sa iau banii"...

Aici este vorba de mai mult decat atat si anume de faptul ca valoriile spirituale sunt mult mai importante decat cele materiale. Poti sa ai toti banii din lume daca nu ai bunatate, intelepciune, caracter, libertate si alte valori ale sufletului uman inseamna ca n-ai nimic.

combat18
combat18  •  09 August 2011, 22:32

R E S P E C T

Vezi toate comentariile (29)
Comentează