INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Un star al lui Arsenal s-a certat cu Wenger și pleacă de la echipă! Ar putea ajunge în La Liga

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 26 februarie 2017 16:32

Atacantul formației Arsenal, Lucas Perez, este foarte aproape să părăsească în vară formația antrenată de Arsene Wenger, după ce a intrat în conflict cu tehnicianul francez.

Adus în august 2016 de la Deportivo La Coruna pentru suma de 20 de milioane de euro, jucătorul spaniol în vârstă de 28 de ani, nu s-a impus în echipa londonezilor. Perez a început ca titular doar în 2 partide în acest sezon, neputând să le ia fața lui Alexis Sanchez și Olivier Giroud.

Presa britanică susține că atacantul spaniol vrea să se întoarcă în Peninsula Iberică, iar tehnicianul spaniolilor de la FC Sevilla, Jorge Sampaoli, și l-ar dori din vară la formația andaluză. Pe lângă această ofertă, Perez ar mai fi dorit și de alte 2 cluburi din Premier League.

Agentul jucătorului, Rodrigo Fernando Lovelle, a dezmințit recent aceste zvonuri declarând că spaniolul își dorește să rămână la Arsenal Londra și să se impună că titular în perioada imediat următoare.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la la 17 milioane de euro, atacantul în vârstă de 28 de ani, mai are contract cu gruparea londoneză până în iulie 2020.

El a evoluat în acest sezon pentru Arsenal în 18 partide marcând 7 goluri și reușind 5 pase de gol.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează