INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un star de la Bayern suferă de depresie: „Sunt singur și mă plictisesc fără fotbal. Am probabil doar cinci prieteni”

Alphonso Davies (primul din stânga) se vaită că n-are prieteni
Alphonso Davies (primul din stânga) se vaită că n-are prieteni

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 12:31 / Actualizat luni, 27 martie 2023 14:52

Alphonso Davies (22 de ani) a dezvăluit pe canalul său de Twitch că după meciuri și antrenamente nu face nimic. „N-am familie și prietena mea e departe. Este greu să faci față singurătății”.

Alphonso Davies este considerat unul dintre cei mai buni fundași stânga din lume. În teren, la Bayern, impresionează prin cursele lui și implicarea în joc, dovadă că din 25 de etape în Bundesliga a bifat 22 de prezențe, un gol și patru pase decisive. 

Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!
FCSB
Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!

Dar în afara lui încep s-apară problemele pentru canadianul născut într-o tabără de refugiați în Ghana din părinți liberieni. Jucătorul de 22 de ani a împărtășit cu fanii, pe canalul său de Twitch, problemele cu care se confruntă în viața de dincolo de fotbal.

Alphonso Davies: „Nu fac nimic după antrenamente”

„Fără îndoială, viața de fotbalist profesionist este formidabilă. Pentru a te relaxa și a te bucura de viață. Dar după meciuri și antrenamente, nu mai am nimic de făcut. Mă simt singur pentru că n-am o familie și prietena mea nu locuiește cu mine, e departe. 

Am probabil numai cinci prieteni și este îngrijorător că nu îmi prea pot umple timpul, mai ales acela în care amicii mei sunt la serviciu. Sunt un loser popular”, a povestit starul campioanei Germaniei.

Alphonso Davies are 36 de selecții

Crescut de la cinci ani la Vancouver, Davies s-a apucat de fotbal la 13 ani și s-a integrat destul de repede în Germania. Transferat în vara lui 2019, pentru suma de 13,5 milioane de dolari fără bonusuri, Alphonso se simte bine cu colegii bavarezi, dar și la naționala „frunzei de arțar”, pentru care are deja 36 de selecții și a jucat recent la Mondialul din Qatar.

12trofee a câștigat Alphonso Davies cu Bayern, între care o Ligă, un Mondial al Cluburilor, o Supercupă a Europei și 4 titluri în Bundesliga

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

De ce nu e Leroy Sane nici la Bayern, nici la națională. Ce probleme are starul bavarezilor

Antonio Conte, OUT de la Tottenham! Julian Nagelsmann e favorit să preia echipa din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  27 Martie 2023, 15:23

Mai pune si tu mana pe o carte.....atunci nu te mai plictisesti si mai inveti lucruri utile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează