INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESPĂRŢIRE

Van Nistelrooy: "Regret că nu am cîştigat Champions League cu Real Madrid"

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Olandezul Ruud van Nistelrooy îşi ia rămas bun în această seară de la Real Madrid, înaintea meciului cu Malaga. Atacantul va face turul de onoare al stadionului, iar pe ecranele de pe Santiago Bernabeu vor rula imagini cu el în tricoul formaţiei madrilene.

După 3 ani şi jumătate la Madrid, vîrful olandez a ales formaţia germană Hamburg SV pentru că îşi doreşte să joace mai mult, dar recunoaşte că are un mare regret: acela de a nu fi putut cîştiga Liga Campionilor cu formaţia antrenată de Pellegrini.

Într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca, atacantul de 33 de ani a ţinut să mulţumească formaţiei spaniole pentru felul în care s-a purtat cu el.

"Am dat totul pentru Real, acum am nevoie de meciuri, nu plec pentru bani. Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, îmi va fi greu să nu vărs o lacrimă", spune olandezul.

Van Nistelrooy crede că şi-a făcut datoria faţă de fosta sa echipă: "Am scris o pagină frumoasă din istoria Realului, vreau să le transmit fanilor că trebuie să fie alături de Real, o echipă cu un lot valoros care poate cîştiga totul, sînt cei mai buni!".

sursa: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  24 Ianuarie 2010, 17:55

unul dintre cei mai mari atacanti din toate timpurile un adevarat bomber gol dupa gol in tricoul fiecarei formatie la care a jucat va ramane in istorie ca un super atacant o legenda

 •  24 Ianuarie 2010, 15:49

Multumim Van GOL!!! Esti unul dintre cei mai mari atacanti din lume! Un golgheter innascut, mi-a facut placere sa te vad jucand pentru Manchester United si Real Madrid, doua dintre cele mai frumoase cluburi ale planetei! Mult succes in continuare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close