INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO 100 cu ghinion » Șoc pe Stamford Bridge! Mourinho învins la meciul 100 acasă pe banca lui Chelsea: 1-2 cu Palace

Sako deschide scorul pentru Palace. Cu un gol și un assist, malianul a fost omul zilei
Sako deschide scorul pentru Palace. Cu un gol și un assist, malianul a fost omul zilei

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

Albaștrii înregistrează astfel al doilea cel mai slab start de sezon al unei campioane în Premier League, 4 puncte, după Blackburn în 1995-1996.

În timp ce liderul Man. City bifează victorie după victorie, 4 în tot atîtea etape, campioana en titre, Chelsea, dă din colț în colț. Ieri trebuia să fie sărbătoare.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Meciul 100 în Premier pe Stamford Bridge cu Jose Mourinho pe bancă! Și un adversar la îndemînă, și-au zis, probabil, fanii albaștrilor. Dar tocmai vecinul cel modest, Crystal Palace, le-a stricat petrecerea.

Cu doar două ocazii în prima parte ( Diego Costa, Fabregas) și 0-0 la pauză, Chelsea a reclamat un penalty în debutul reprizei secunde, Delaney la Costa, refuzat însă de "centralul" Craig Pawson. Și s-a trezit condusă pe tabelă în minutul 65: Sako, 0-1.

A reușit să restabilească egalitatea prin rezerva Falcao (79), din centrarea lui Pedro, și promitea un final în forță. Dar o nouă breșă în defensiva lipsită de căpitanul Terry, suspendat, a fost prompt speculată de Ward, care, servit impecabil de Sako, a înscris din apropiere: 1-2.

Fabregas a avut în picior egalarea, însă n-a putut evita al doilea cel mai prost start de sezon al unei campioane în Premier League: o victorie, o remiză și două eșecuri, 9 goluri primite, locul 13. Doar Blackburn, în 1995, a plecat mai slab în campionat: 3 puncte.

"Nu meritam să pierdem. Ni s-a refuzat și un penalty, la 0-0. Dar cînd nu toți jucătorii sînt la cel mai bun nivel e dificil"
Jose Mourinho, manager Chelsea

2 eșecurila același scor, 1-2, a înregistrat "Mou" în 100 de meciuri acasă cu Chelsea: contra lui Palace și cu Sunderland, în 2014. Are însă 76 victorii și 22 remize

5 antrenoricare încep cu "P" i-au administrat lui Jose ultimele 7 înfrîngeri: Pulis (2), Poyet, Pardew (2), Pochettino și Pellegrini

 ASTON VILLA - SUNDERLAND 2-2: "Panti" fără greșeală

Costel Pantilimon a încasat două goluri în deplasarea lui Sunderland de la Birmingham, cu Aston Villa, însă nu i se poate imputa nici unul. Salvat la 2-2 de Micah Richards, care în loc să lase balonul în poartă i l-a deviat în brațe, portarul "tricolor" a încasat un cartonaș galben în final, pentru trageri repetate de timp.

LIVERPOOL - WEST HAM 0-3: Ucigașul titanilor

Acasă, "ciocănarii" sînt pisicuțe: două meciuri, două eșecuri. Dar cînd joacă "afară" nu iartă pe nimeni. În prima etapă i-a administrat lui Arsenal un 2-0 pe Emirates, pentru ca ieri să-i vină de hac unui alt colos: 3-0 cu Liverpool, căreia i-a predat o lecție de contraatac. A fost prima victorie a lui West Ham pe Anfield după 52 de ani! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează