INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - SOCIEDAD 4-3

VIDEO 3 goluri, Iker! » Casillas a intrat în locul eliminatului Adan, dar nu a excelat

Casillas (dreapta), consolîndu-l pe Adan după eliminare // Foto: Reuters
Casillas (dreapta), consolîndu-l pe Adan după eliminare // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 22:48

Casillas a fost iarăşi rezervă, a intrat după eliminarea lui Adan, dar n-a putut evita golurile bascilor. A fost salvat de Ronaldo.

Mourinho a mai vrut să-i arate o dată căpitanului Casillas cine e şeful în vestiar. L-a trimis al doilea meci la rînd pe bancă.
Numai că titularul Adan a gafat şi, apoi, a faultat în careu, fiind eliminat după numai cinci minute.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iker şi-a pus mănuşile, gata de penalty. N-a fost el eroul aseară, pe " Bernabeu". Nu a ghicit colţul. Şi n-a putut face nimic la alte două goluri marcate de Real Sociedad.

Man of the match a fost Cristiano. La 2-2, Ronaldo a reuşit o "dublă" în două minute (68-70). Ultimul gol, cu o folha seca fenomenală din lovitură liberă, mingea făcîndu-i freza portarului Bravo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  07 Ianuarie 2013, 11:45

Chiar nu inteleg ce are toata lumea cu Mourinho. Adan e un portar bun care merita sa aibe sansele lui intr-un campionat oricum compromis pt Real Madrid. Cu Manchester sigur va apara Casillas.

nemonyta
nemonyta  •  07 Ianuarie 2013, 10:25

tin cu barcelona de cand eram mic copil dar intotdeauna am respectat real-ul, mai ales dupa performantele de la inceputul anilor 2000, dar de cand e mourinho acolo..imi e greata de echipa asta. daca se respecta cat de cat pe ei si istoria acestui club ar trebuii sa ii dea un sut in fund lui mourinho si sa aduca un antrenor de fotbal nu un papagal infumurat

pedros_barsa
pedros_barsa  •  07 Ianuarie 2013, 09:50

Si Barca a avut probleme mari de efectiv in aparare in El Clasico de anu asta. Cat s-a terminat? 2-2, cu ocazii mari Barca pe final. Unde sunt problemele Realului in acest an? In aparare? In poarta? Eu zic ca nu. Casillas desemnat cel mai bun portar in 2012 si e rezerva. Problemele Realului nu sunt in aparare ci pe banca. Parerea mea de mai mult timp si mi-o mentin. Un Mourinho meschin care nu accepta si nu recunoaste gerseala. Aseara a fost un gest de mare caracter din partea lui Ronaldo. a venit si i-a dat banderola lui Casillas cand acesta a intrat. Concluzia? Jucatorii se respecta in tre ei. Nu cred, in schimb ca respecta anternoru. Cine tre sa plece echipa sau antrenoru?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează