INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Băut la volan, a găsit drumul spre poartă » Firmino a fost eliberat din închisoare și a fost decisiv cu Stoke, 4-1

Firmino, ajutat şi de bare, o aduce pe Liverpool în avantaj pe tabelă
Firmino, ajutat şi de bare, o aduce pe Liverpool în avantaj pe tabelă

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2016 00:00

Firmino, eliberat de Crăciun din arest, a pus capăt unor săptămâni de coşmar cu golul marcat marţi.

Fără gol de 6 etape în Premier League, prins băut la volan, în ajunul Crăcinului, arestat şi apoi eliberat. Aceasta era situaţia lui Roberto Firmino la ora meciului cu Stoke.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Toată lumea a crezut că managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, îl va lăsa pe internaţionalul brazilian pe bancă. Neamţul însă l-a titularizat. Iar de data aceasta a avut mână bună.

Hotărât să iasă din "ceaţa" ultimelor săptămâni, Firmino chiar a făcut o partidă bună. Iar după o mare ratare, şi-a încoronat evoluţia cu un gol-biliard (44): şut în diagonală, de la 12 metri, mingea lovind ambele bare înainte de a intra în plasă: 2-1.

"A avut probleme și pe teren, și în afara lui"

S-a încheiat 4-1 pentru "cormorani", iar Klopp s-a felicitat la final pentru alegerea făcută: "Roberto a avut probleme în ultimul timp şi pe teren, şi-n afara lui. Dar nu mi-a trecut nicio clipă prin cap să-l trimit pe bancă. E un jucător prea important pentru noi. În seara asta a jucat foarte bine şi a meritat golul marcat".

"Sper că a văzut un meci special"

Managerul lui City, Pep Guardiola, a asistat din tribună la meciul lui Liverpool, iar Klopp n-a scăpat ocazia de a comenta la conferinţa de presă. "Eu n-am obiceiul să merg la partidele altora. Dar dacă Pep a bătut drumul până aici, sper că a văzut un meci special. Totodată, e un semn că întâlnirea noastră directă, de sâmbătă, e specială", a punctat tehnicianul german.

7goluri a marcat Firmino în acest sezon: 6 în Premier League, unul în Cupa Ligii Angliei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează