INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - TOTTENHAM 2-0

VIDEO Blitz Mané! Dubla senegalezului readuce Liverpool pe linia de plutire: 2-0 cu Tottenham

Voleul lui Mané se va opri în plasă. Al doilea gol al senegalezului aseară // Foto: Reuters
Voleul lui Mané se va opri în plasă. Al doilea gol al senegalezului aseară // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Senegalezul i-a readus pe ”cormorani” pe linia de plutire, după 5 partide fără victorie. ”Dublă” în decursul a două minute.

Liverpool respiră din nou. După două eșecuri și trei remize, în sfârșit o victorie în Premier League! Trei puncte împotriva locului doi, Tottenham, pe care i le datorează lui Sadio Mané.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu o "dublă" în minutele 16 și 18, atacantul senegalez i-a pus pe "cormorani" într-o poziție confortabilă la pauză. Putea fi chiar mai rău pentru Spurs, la câte oportunități au irosit gazdele, comparativ cu ocaziile lor (Son, Eriksen).

După reluare, la adăpostul avantajului luat, Liverpool i-a cedat inițiativa lui Tottenham. Numai că oaspeții n-au știut să materializeze posesia avută.

Și tot amfitrionii, mai iuți, mai inteligenți, au fost mai aproape de gol (Firmino, Coutinho). Dar nu s-a mai marcat, iar echipa lui Jürgen Klopp a urcat pe 4, la un punct de locurile doi și trei!    

11goluri are Sadio Mané în Premier 2016-2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează