INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL SOCIEDAD - REAL MADRID 1-3

VIDEO Borja MayoREAL! ”Noul Morata” a scos campioana din impas cu Real Sociedad, 3-1: "Pentru mine e o comoară să prind minute"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2017 10:17

Real Madrid a învins la Real Sociedad cu 3-1 (VIDEO). Borja Mayoral, atacantul de 20 de ani al formației blanco, a reușit duminică un gol și jumătate, fiind soluția genială găsită de Zidane în absența lui Ronaldo și Benzema. Acum 18 luni, se rugase de arbitru să-i pună un gol cu Levante!

Zidane s-a plâns de multe ori că n-are backup pentru vârf după plecarea lui Morata. Rămas și fără Benzema și Ronaldo la San Sebastian (pe lângă Marcelo și Kroos), antrenorul blanco a trebuit să inventeze și l-a scos din joben pe Borja Mayoral. O pepită din "La Fabrica", puștiul de 20 de ani i-a dat satisfacție, reușind primul său gol în LaLiga (19), provocând apoi autogolul lui Kévin Rodrigues (36) și primind trei ași în cotidianul AS. Acum 18 luni se rugase de arbitru să-l treacă marcator, la 3-1 cu Levante, dar a rămas autogolul portarului!

22 de secunde în balans

A fost doar o chestiune de secunde, mai precis 22, în care Madridul a dansat pe sârmă. De la "transversala" țintită de Kévin, la contraatacul lui Mayoral finalizat cu devierea disperată a portughezului, ce a decis victoria cu Sociedad. A fost însă și seara redescoperirii lui Bale, galezul scuturându-se de critici și nerealizări printr-o cursă ca în vremurile sale bune. Gareth a închis tabela pe Anoeta (3-1), cu al șaselea gol în cinci vizite în orașul basc, și i-a mai descrețit fruntea lui Zizou. Real pândește din umbră, la 4 puncte în spatele Barçei.

"Muncesc pentru astfel de oportunități. Nu sunt decât unul dintre atacanții lui Real. Pentru mine e o comoară să prind minute, sunt superbucuros și mulțumesc pentru încredere"
Borja Mayoral, atacant Real Madrid

73 de metri a fost cursa făcută de Bale la al treilea gol blanco, viteza maximă în sprint a galezului fiind de 35 km/h

73 de meciuri cu gol marcat în toate competițiile e seria lui Real Madrid, record mondial împărțit cu Santosul lui Pele

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează