INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO CR7 în conflict şi cu fanii Realului » Fluierat de suporteri, le-a răspuns cu o înjurătură: ”Să v-o trag!”

Ronaldo n-a fost în apele lui nici la 1-2 cu Valencia, pe 4 ianuarie. Atunci l-a certat pe Bale fiindcă nu i-a pasat // Foto: Reuters
Ronaldo n-a fost în apele lui nici la 1-2 cu Valencia, pe 4 ianuarie. Atunci l-a certat pe Bale fiindcă nu i-a pasat // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:52

Vorbele portughezului au fost surprinse pe o înregistrare video făcută la meciul cu Levante (2-0).

De cînd a cîştigat Ballon d'Or 2014, în ianuarie, Cristiano Ronaldo e de nerecunoscut. Nu doar că pe teren nu-i mai iese mare lucru, dar a reuşit să-i întoarcă şi pe suporterii Realului împotriva sa. Ultimul conflict deschis, duminică, la 2-0 cu Levante.

Vezi AICI VIDEO!

Nervos că n-a reuşit el să bage mingea-n plasă, CR 7 a "uitat" să-l felicite pe Bale, cel care a profitat de ratările sale. Tribuna a înregistrat prompt egoismul portughezului şi l-a sancţionat de-a lungul partidei cu fluierături.

Replica lui? La final a părăsit terenul fără a-i saluta pe fani, ba printre dinţi le-a aruncat şi o înjurătură, "Să v-o trag!", surprinsă pe o înregistrare video făcută publică luni seară.

5 goluri (doar) a marcat Ronaldo în 10 partide de campionat disputate de la începutul anului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rapidist_
rapidist_  •  18 Martie 2015, 12:55

Articol facut pe genunchi ." Foda-se" este o injuratura generica in portugheza ce nu vizeaza pe cineva anume si nu inseamna "Sa v-o trag", inseamna "bagami-as"

kkkotto07
kkkotto07  •  18 Martie 2015, 10:38

Infatuat fara doar si poate dar e un mare, mare jucator, a scos Realul din bezna in ultimii ani aproape de unul singur. Acum este iesit din forma si asta se vede in rezultatele Realului

76dani
76dani  •  18 Martie 2015, 09:30

Normal, doar ce drept au suporterii sa nu fie intru totul deacord cu fitele, sau mai bine spus , frustrarile lui! Un rasfatat si un infatuat, pacat de baloanele de aur castigate!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează