INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Epoca de piatră » Bătută şi în derby de Inter, Milan are cel mai negru sezon din era Berlusconi

Balotelli, golgeterul Seriei A în anul 2013, cu 18 reușite, e călcat în picioare de Juan Jesus // Foto: Reuters
Balotelli, golgeterul Seriei A în anul 2013, cu 18 reușite, e călcat în picioare de Juan Jesus // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 decembrie 2013 21:10

Niciodată din 1986, de cînd patron e fostul premier, rossonerii nu au fost după 17 etape la 27 de puncte în spatele liderului! Cel mai rău s-au clasat pe 11, în 1996, acum se află pe locul 13.

Unica ambasadoare a Italiei în "optimile" Ligii a ajuns o glumă proastă în Serie A. Călcîiul magic al lui Palacio i-a produs Milanului al patrulea K.O. în ultimele 5 Derby della Madonnina (0-1), dar a şi trimis-o mai aproape de Serie B. Trupa lui Allegri s-a prăbuşit pe locul 13, la numai 5 puncte deasupra liniei retrogradării, la 12 de Europa şi 27 de liderul Juventus.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Record negativ în gestiunea Silvio Berlusconi!
Rossonerii n-au mai bătut pe San Siro de pe 19 octombrie, au doar un triumf în ultimele 8 meciuri (cu "lanterna" Catania), golaveraj negativ (-1) şi 6 eşecuri în 17 etape.

În plus, ghanezul Muntari, eliminat duminică, a devenit jucătorul activ cu cele mai multe cartonaşe roşii (11) în Serie A! Cifre deprimante, amintind de sezonul 1981-'82, singurul în care "Diavolul" a retrogradat pe teren, încheind pe locul 14.

26 de goluri a primit Milan în 17 etape. Doar 4 echipe au apărări mai slabe, Livorno, Bologna, Catania şi Sassuolo

248 de mingi pierdute şi 144 de pase greşite e bilanţul Derbyului della Madonnina de duminică, Inter - Milan 1-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează