INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - REAL MADRID 2-2

VIDEO Eroul nu e Bale. E portarul! » Diego Lopez a făcut minuni în poarta Realului cu Villarreal, 2-2

Bale (în alb) pluteşte admirat de adversarul său, Mario, fundaşul lui Villarreal
Foto: Guliver/GettyImages
Bale (în alb) pluteşte admirat de adversarul său, Mario, fundaşul lui Villarreal Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 22:11

Galezul de 100 de milioane a înscris chiar de la primul său meci în tricoul alb, dar Diego Lopez a avut 8 parade decisive


Toţi ochii erau pe Gareth Bale. Cel mai scump fotbalist din toate timpurile, 100 de milioane de euro, a debutat sîmbătă la Real alături de Cristiano Ronaldo (96 de milioane în 2009) şi el a deschis scorul. O apariţie neaşteptată şi atît de eficace în faţa porţii la centrarea lui Carvajal. Galezul le urma exemplul altor "galactici": Figo, Beckham, Ronaldo şi CR7, şi ei marcatori la primul meci blanco.

Click aici pentru VIDEO!

Dar fără Diego Lopez, portarul care l-a transformat în simplă rezervă pe căpitanul Casillas, Madridul ar fi pierdut sigur această deplasare. Opt mingi dificile a blocat Lopez în faţa lui Villarreal, o nou promovată ce ar putea fi revelaţia sezonului. "Submarinul galben" a fost locul 2 în Primera în 2008 şi semifinalist al Ligii în 2006.

Cifrele lui Bale la debut
1 gol
3 şuturi
3 centrări
4 recuperări
6 mingi pierdute
61 de minute jucate

CR7: "Voi mai da 200 de goluri la Real"
Ieri, preşedintele lui Real, Florentino Perez, a confirmat într-o conferinţă că Ronaldo a semnat un nou contract cu clubul blanco, ce îl transformă în cel mai bine plătit jucător. 85 de milioane de euro salariu total pînă în 2018 (17 pe sezon). Cristiano, care are 204 goluri în 203 partide oficiale la Madrid, a anunţat: "Voi mai da 200 de goluri la Real. Mă simt aici ca în prima zi, fantastic. În viaţă sînt lucruri mai importante decît banii. Contează, dar prioritatea e să fiu la cel mai mare club din lume".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează