INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Fluierat în premieră de suporterii Realului, Mourinho ameninţă că va pleca în iunie

Jose Mourinho a intrat în colimatorul fanilor Realului
Jose Mourinho a intrat în colimatorul fanilor Realului

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 11:49

Conflictul mocnit cu principalii jucători spanioli de la Real a dus la un moment fără precedent pentru Jose Mourinho. Nici lui nu i-a venit să creadă cînd s-a auzit fluierat la meciul de pe ”Bernabeu” cu Athletic Bilbao (4-1), un mesaj clar că suporterii madrileni nu sînt de partea sa.

Vezi mai jos un rezumat al partidei Real Madrid - Bilbao 4-1.

Incidentul nu pare să-l deranjeze prea tare pe tehnicianul portughez. ”Este prima oară cînd sînt fluierat, dar stau liniştit. Aici şi Zidane a fost fluierat. Ronaldo şi Cristiano Ronaldo, Gheata de Aur, au păţit la fel. De ce să nu fiu fluierat şi eu? Nu este o problemă pentru mine. Zidane a răspuns cu fotbalul său şi cu altele, Ronaldo şi Cristiano de asemenea”, a zis Mourinho, completînd cu un avertisment: ”Poate va veni o zi în care o să le răspund fanilor şi atunci ei vor fi trişti”.

Pentru ”As”, ultima declaraţie e mai mult o ameninţare: ”Mourinho s-a schimbat radical în ultima perioadă. Pare că s-a săturat de Real şi vrea să plece, dezgustat de atacurile din presă şi de informaţiile dezvăluite din vestiar”.

Ca o confirmare, Jose a utilizat un ton mai dur: ”Eu nu m-am născut madridist, sînt un profesionist care apără clubul cu calităţile sale. Eu nu am cerut să antrenez Realul. Am fost sunat de preşedintele Florentino Perez, el mi-a cerut-o. Relaţia pe care o am cu acesta şi cu ceilalţi conducători nu are nici un fel de problemă. Îmi fac treaba mea şi nu se întîmplă nimic. Dacă s-ar fluiera într-un club unde nu se fluieră deloc, cum e la Chelsea, unde nu se fluieră nici măcar adversarii, atunci ar fi greu de acceptat”.

La final, o promisiune: ”Poate nu voi veni la conferinţele de presă mereu după victorii, dar voi fi întotdeauna prezent atuncă cînd pierdem. La eşec eu nu voi lipsi de la discuţiile cu mass-media . Victoriile sînt pentru alţii...”.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
dementyal
dementyal  •  23 Ianuarie 2012, 20:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si tot nu vrei sa ne zici de unde esti? si apropo de cultura ta generala "BAY" inteligentule...ma indoiesc de calitatile tale intelectuale.....si eu nu trag concluzii pe baza unei presupuneri ci pe lucruri concrete...in cazul tau modul de a gandi

flo_ax
flo_ax  •  23 Ianuarie 2012, 18:30

Halal fani, dau din coada si te adora doar cand esti pe val, cand esti la pamant, iti intorc spatele. Ca si femeile, prezente doar la bine, dispar cand esti in rahat. Una e sa fluieri nesimtirea si lipsa de devotament pe pe teren... dar portughezul se chinuie sa gaseasca solutii anti-Barca si anti-Manita! Jucand spectaculos si deschis, lasand spatii Barcei... e sinucidere, 4-5 boabe sigur

stancuvlad
stancuvlad  •  23 Ianuarie 2012, 16:13
Postat de sebaa pe 23 Ianuarie 2012, 13:39

Jose, daca ai risca putin mai mult in meciurile cu Barça, nu ar fi nici-o problema. Din contra, echipa merge bine. E normal sa deranjeze stilul tau, cand spui in fata ce ai de spus. Ar trebui sa te prefaci si tu intr-o papusica nevinovata si atunci ai avea mai multi fani. Ai avea la fel de multi fani precum Barcelona.

Barca are fani pentru joc.....si modul de a se comporta pe teren si in afara lui...normal ca daca nu joci fotbal, rupi picioare dupa ce iei gol, calci pe maini, bagi degete in ochi, in principiu faci cam tot posibilul sa arati ce comportament de maidan poti sa ai...normal ca nu ai fani....si singurii care iti iau apararea sunt restul meltenilor care agreeaza asa ceva. Apropo, parca Murinho era tipul ala de treaba care se da arogant la TV SPECIAL pentru a nu fi presiune pe jucatorii lui. Pai, daca asta ar fi adevarat... cum poate el sa fie in acelasi timp sincer si direct? CUM ? Ascultati putin mai bine si se vede din Luna cine este falsul dintre cei 2.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează