INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - NANTES 4-0

VIDEO+FOTO Ovații pentru legendă » Ibrahimovici a reușit o ”dublă”, iar arbitrul a întrerupt meciul în minutul 10 pentru a fi aplaudat la ultima apariție în Ligue 1

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2016 00:00

Seară de neuitat, sâmbătă, pe Parc des Princes. Cu Zlatan Ibrahimovici la ultimul meci în Ligue 1 pentru PSG și 40.000 de Zlatani în tribune.

Fanii și-au pus măști cu figura lui, iar minutul 10, numărul său de pe tricou, l-au aplaudat în picioare după ce arbitrul a oprit în mod special partida cu Nantes.

Ibra, 34 de ani, le-a răspuns cum știe el mai bine. Cu goluri. Primul îl dăduse deja, cu pieptul!, în minutul 7. Apoi a participat la faza celui de-al doilea, iar în final a închis tabela: 4-0. Și încă un moment emoționant. După ultimul fluier, băieții săi i-au sărit în brațe, purtând tricouri cu înscrisul "King", respectiv "Legend". Exact așa cum își dorește Zlatan să părăsească Franța.

38 de goluria înscris Zlatan în acest campionat. Nou record pentru un jucător al lui PSG într-un sezon din Ligue 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează