INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO+FOTO "Pisica neagră nebună" » Di Canio a făcut show la prima sa victorie cu Sunderland

Showman Di Canio: ţopăie, bate aerul cu pumnul şi se loveşte în piept în faţa propriilor fani
Foto: Reuters +2   FOTO
Showman Di Canio: ţopăie, bate aerul cu pumnul şi se loveşte în piept în faţa propriilor fani Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2013 21:12

După 3-0 în derbyul cu Newcastle, managerul "black cats" şi-a cucerit fanii, oferindu-le întîiul succes pe terenul rivalilor în 13 ani


Cînd Sunderland a anunţat, pe 31 martie, că Paolo Di Canio e noul manager, vicepreşedintele clubului şi-a dat demisia, iar fanii au protestat vehement. N-au uitat că managerul italian, 44 de ani, afirmase cîndva: "Nu sînt rasist. Sînt fascist şi fan al lui Mussolini". În faţa furiei publice, a fost forţat să declare "Nu sînt nici fascist".

Click aici pentru VIDEO!

Ieri însă, la al doilea său meci, Sunderland a cîştigat cu 3-0 derbyul nordului cu Newcastle, o deplasare unde nu mai învinsese de 13 ani. Şi a pus capăt unei serii de nouă partide fără victorie în Premier League. Făcînd un pas spre salvarea de la retrogradare (locul 15 din 20).

În acelaşi timp, Di Canio a fost clovnul meciului. La goluri, a sprintat pe teren, a sărit ca un nebun, a plonjat în genunchi pe iarba udă, s-a aruncat pe jucători...

La sfîrşit, i-a şoptit ceva la ureche arbitrului Howard Webb. Acesta refuzase un gol valabil lui Newcastle la 0-1 pentru un ofsaid inexistent.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează