INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO "FUCK OFF!" » Mourinho a fost surprins pe camere! Duel tare cu jucătorul care l-a călcat pe cap pe Zlatan!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 17:56

Manchester United și Bournemouth au terminat la egalitate un meci cu scandal, scor 1-1.

Jose Mourinho a fost extrem de nervos după prima repriză și a fost surprins de camerele televiziunii cum îl înjura pe fundașul Tyrone Mings. Acesta din urmă a fost cel care l-a călcat pe cap pe Zlatan, iar apoi și-a primit un cot în față de la suedez.

Antrenorul portughez i-a transmis jucătorului advers un mesaj extrem de dur: "fuck off!". Mourinho a adăugat la finalul partidei că Mings trebuia eliminat.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Martie 2017, 18:47

daca erati ziar de sport ne spuneati ca Ibra a ratat un penalty pe final de meci la 1-1. dar cum sunteti doar o fitzuica cancanista tot ce aveti de mentionat dupa acest meci au fost niste jigniri aruncate pe tunelul de la vestiar. cum reusiti sa va suportati ? daca nu era unmic scanal acolo nici nu ati mai fi mentionat acest meci, ca nu aveati de ce.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează