INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Furia roşie » Chelsea şi Man. United au remizat într-un derby halucinant: 3-3

"Chicharito" Hernandez (în roşu) planează splendid şi egalează la Londra

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 22:43

Condusă la un moment dat cu 3-0, United a avut o revenire uluitoare. Remiza nu-i e însă de ajuns şi rămîne la două puncte în spatele liderului City.

De zece ani tot încearcă Manchester United să învingă pe Stamford Bridge, în Premier League, şi de fiecare dată eşuează. N-a fost altfel nici aseară, la a 10-a încercare. Numai că acest 3-3, de la 0-3 în minutul 51, e deja o izbîndă.

Echipa lui Sir Alex Ferguson avea mare nevoie de toate punctele pentru a ţine pasul cu City (3-0 contra lui Fulham) în fruntea clasamentului. Dacă nu le-a obţinut a fost pentru că multă vreme şi-a pus singură beţe-n roate. La întîiul gol încasat, Jonny Evans a trimis în proprie poartă centrarea lui Sturridge. Iar la 0-3, Rio Ferdinand l-a ajutat pe David Luiz să finalizeze.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Acest gol a avut însă un efect neaşteptat asupra combatantelor. Pe oaspeţi i-a îndîrjit, pe Chelsea a sedat-o. Şi-a venit rîndul defensivei albastre să gafeze. Sturridge s-a trezit faultîndu-l pe Evra în careu. Penalty, trage Rooney, 1-3. Tot Rooney l-a transformat şi pe al doilea, cadou de la arbitrul Webb, iar în faţa unei Chelsea descumpănite, Hernandez a egalat. Fabulos!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  06 Februarie 2012, 11:47

ambele penalty-uri au fost cadouri din partea lui Webb, valoarea lui MU s-a vazut si-n dubla cu Basel!

tutan80
tutan80  •  06 Februarie 2012, 11:21
Postat de criticul89 pe 06 Februarie 2012, 10:47

te-ai uitat prea mult la fotbalul romanesc si te-ai obisnuit doar cu arbitrul "bricheta"; howard webb e unul din cei mai buni arbitrii din lume si e indraptatit sa dicteze cele 2 penalty-uri: la primul evra si-a pus piciorul perfect intre minge si piciorul advers iar la al 2-lea se vede clar cum ivanovic ii pune piedica lui welbeck; frumoasa revenire a lui man;

Unde ai vazut piedica la cel de-al doilea penalti, fundasul de la Chelsea aluneca involuntar dar se opreste din alunecare pur si simplu atacantu sa agatat de piciorul aparatorului si se arunca. Nu este nici macar intrare intarziata deci nu este fault. In schimb mai penalty a fost in ultimele minute pentru M U la ultimul corner daca nu ma insel.

dan
dan  •  06 Februarie 2012, 11:16

Le pasa de sport, poate chiar prea mult...:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează